Ο Μουρίνιο κοιτάζει προς Λιόν και Μονακό

Η γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» υποστηρίζει πως ο Πορτογάλος προπονητής θέλει να βρει ομάδα στο γαλλικό πρωτάθλημα, με τις επιλογές να είναι δεδομένες.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe» ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει ήδη στραφεί προς τη Ligue 1, αναζητώντας τον επόμενο επαγγελματικό σταθμό της σταδιοδρομίας του. Σε αυτή την περίπτωση τα…κουκιά είναι μετρημένα. Παρί Σεν Ζερμέν, Λιλ και Μαρσέιγ έχουν κατειλημμένες θέσεις. Απομένουν Μονακό και Λιόν. Στο Πριγκιπάτο επέστρεψε έχοντας ενισχυμένη θέση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, που έχει τον ίδιο εκπρόσωπο με τον «Μου», τον Ζόρζε Μέντες. Επομένως, η προφανής επιλογή είναι η Λιόν. Το παζλ συμπληρώνεται από το γεγονός πως το συμβόλαιο του Μπρούνο Ζενεζιό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, δίχως ακόμη να έχει επεκταθεί από τον πρόεδρο των «Λιονέ», Ζον Μισέλ Ολάς. 

Το 2010 ο ιδιοκτήτης της Λιόν είχε δηλώσει στο RMC: «Θα ήθελα να ολοκληρώσω τη σταδιοδρομία μου στον προεδρικό θώκο με ένα μεγάλο προπονητή. Προσπάθησα να συμφωνήσω με τον Ζοσέ Μουρίνιο, προτού κλείσω τον Κλοντ Πουέλ. Οικονομικά δεν είχαμε τη δυνατότητα, αλλά ίσως προσπαθήσουμε κάποια στιγμή μελλοντικά». Ενισχυμένος από τα κινεζικά κεφάλαια που έχουν εισρεύσει στο σύλλογο κι ενδεχομένως από κάποιες πωλήσεις ποδοσφαιριστών –Φεκίρ, Εντομπελέ- ίσως ο Ζον Μισέλ Ολάς να νιώθει πως αυτή η στιγμή έφτασε… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.