Ζιάγκος: «Το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Κύμη»

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη του και παραδέχτηκε πως το μυαλό όλων στο Ρέθυμνο είναι στον «τελικό» παραμονής με αντίπαλο την Κύμη.

Ο Βαγγέλης Ζιάγκος συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη του και παραδέχτηκε πως το μυαλό όλων στο Ρέθυμνο είναι στον «τελικό» παραμονής με αντίπαλο την Κύμη.

«Συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα του Ρεθύμνου που κατέκτησε την 3η θέση στο Παγκρήτιο πρωτάθλημα. Τα παιδιά έδωσαν τον δικό τους αγώνα και είναι άξια συγχαρητηρίων και αυτά και ο προπονητής.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Κύμη», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ρεθύμνου.

Για το που εστιάζει η ομάδα και το πως θα πετύχει την παραμονή ο κόουτς του Ρεθύμνου, είπε: «Στην αποφασιστικότητα και την ψυχολογία των παιδιών. Αυτά τα στοιχεία θα παίξουν ρόλο σε παιχνίδια που είναι ζωής και θανάτου. Αυτά τα ματς δεν κερδίζονται από τις τακτικές αλλά από τους παίκτες, την ψυχολογία και το πόσο πολύ θέλουμε να κερδίσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.