Ποια αγγαρεία;

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Ριζούπολη και το κίνητρο που βρήκαν οι παίκτες του Τριφυλλιού στο ματς με τον Απόλλωνα.

Η νίκη που πήρε ο Παναθηναϊκός στη Ριζούπολη κόντρα στον Απόλλωνα και η κατάκτηση των τριών βαθμών ήταν λίγο πολύ κάτι το αναμενόμενο. Το μεγάλο ερώτημα ήταν πως θα παρουσιαστεί το Τριφύλλι και αν οι παίκτες του έχουν το κίνητρο που χρειάζεται στα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Αυτό το ερώτημα απαντήθηκε από τους ποδοσφαιριστές των Πράσινων και φάνηκε στο γήπεδο, ότι δεν έχουν σκοπό να αντιμετωπίσουν κανένα παιχνίδι σαν να είναι αγωνιστική …αγγαρεία. 

Ακόμα και μετά την ποινή αφαίρεση τριών βαθμών και τη διαφαινόμενη απώλεια της ευρωπαϊκής θέσης, οι παίκτες του Παναθηναϊκού βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα για να αντιδράσουν και ας χρειάστηκαν ένα ημίχρονο για να… συνέλθουν! Η αλήθεια είναι ότι οι Πράσινοι ήταν κατώτεροι του αναμενόμενου στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο και δεν έβγαλαν στο γήπεδο την ποιότητα τους. Αργός ρυθμός, προβλέψιμο παιχνίδι και αρκετά λάθη από τους παίκτες του Παναθηναϊκού, κάτι που άλλαξε στο δεύτερο μέρος.

Οι Πράσινοι μπήκαν με περισσότερη διάθεση, είχαν τρεξίματα, κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα, πέτυχαν γρήγορο γκολ και “κλείδωσαν” αρκετά νωρίς τη νίκη και στη συνέχεια, στο …ρελαντί και απαλλαγμένοι από το άγχος, έπαιξαν το παιχνίδι τους. 

Ασφαλώς και η γκολάρα του Μακέντα ήταν το highlight της βραδιάς, όμως γενικότερα η παρουσία του Ιταλού φορ ήταν θετική. Τούτη τη φορά, ο Μακέντα είχε στήριγμα στην επίθεση και έπαιξε στη φυσική του θέση, έχοντας πιο ενεργό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας του. 

Ο Κότσαρης ήταν λίγο τρακαρισμένος στην αγωνιστική του επιστροφή και φάνηκε η έλλειψη ρυθμού, η άμυνα του Τριφυλλιού δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ο ταλαντούχος Αποστολάκης πέρασε το …τεστ που του έβαλε ο προπονητής του, ενώ καλό παιχνίδι έκανε και ο Χατζηθεοδωρίδης. Οι Δώνης και Στάικος είχαν πολλά τρεξίματα και σημαντική συμμετοχή τόσο στο αμυντικό, όσο και στο επιθετικό κομμάτι, ενώ ο Κουρμπέλης έδωσε την απαραίτητη ηρεμία στην ομάδα του. 

Ο Καμπετσής προσπάθησε και κατάφερε να βρει δίχτυα, ενώ καλές εντυπώσεις άφησε και ο Αρμενάκας στο 20λεπτο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.