Βόλτα στο Έμεν για τον πρωτοπόρο Άγιαξ (video)

Περίπατο στα βορειοανατολικά της χώρας έκανε ο Άγιαξ κερδίζοντας 5-2 την νεοφώτιστη περνώντας στη κορυφή και ένα βαθμό πάνω από την PSV που παίζει με τη Τσβόλε (4/4).

Περίπατο στα βορειοανατολικά της χώρας έκανε ο Άγιαξ κερδίζοντας 5-2 την νεοφώτιστη περνώντας στη κορυφή και ένα βαθμό πάνω από την PSV που παίζει με τη Τσβόλε (4/4).

Ο ”Αίαντας” έβαλε τις βάσεις από το ημίχρονο όπου ”σβηστά” πέτυχε δύο γκολ με Φαν Ντε Μπεκ και Μπλιντ .Στο πρώτο μέρος ο Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ μόλις στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το 7ο φετινό του γκολ μετά από στρώσιμο του Χούντελαρ. Οι γηπεδούχοι που ”καίγοντα”ι για βαθμούς ώστε να παραμείνουν στην κατηγορία ποτέ δεν κατάφεραν να μπουν στο κλίμα του αγώνα και είχαν μόλις μία φάση με το φάουλ του Γιάνσεν.

Ο Άγιαξ είχε δυό καλές στιγμές με τους Φαν Ντε Μπεκ και Σένε λίγο πριν σκοράρει  ο Μπλιντ φτάνοντας τα πέντε γκολ στην πιο παραγωγική σεζόν στην καριέρα του!

Στην επανάληψη ο Άγιαξ έβαλε τρία γκολ σε 8 λεπτά. Στο 51ο λεπτό ο Νέρες πήρε το ”ριμπάουντ” μετά την εκτέλεση φάουλ του Τάντιτς γράφοντας το 0-3, στο 53ο λεπτό ο Χούντελαρ έγραψε το 0-4 και στο 60ο λεπτό ο Κούιπερς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του πιεζόμενος από τον Νέρες μετά το γύρισμα του Φαν Ντε Μπεκ.

Η Έμεν μείωσε(1-5) με το αυτογκόλ του Ταλιαφίκο ο οποίος δεν συννενοήθηκε με τον Ονανά και ο Αρίας λίγο πριν το φινάλε με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα (2-5).

-Στο ματς του πρώτου γύρου στο Άμστερνταμ νίκησε 5-0.

-H PSV έχει ματς λιγότερο, παίζει αύριο (4/4) με την Τσβόλε στο Αϊντχόφεν.

Αποτελέσματα 28η αγωνιστικής:

Βίλεμ – Ουτρέχτη 2-6

Εξέλσιορ-Μπρέντα 1-2

Φορτούνα Σιτάρντ-Ντεν Χάαγκ 0-0


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.