Ο Ζαρντίμ θέλει βασικό «ερυθρόλευκο»

Αποκαλυπτικά είναι τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό σύμφωνα με τα οποία η Μονακό έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο βασικό παίκτη του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο τεχνικός των «Μονεγάσκων», Λεονάρντο Ζαρντίμ εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Μαντί Καμαρά.

«Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλει να ενισχύσει την μεσαία γραμμή της Μονακό και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού. Ο νεαρός άσος, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο στόχαστρο γερμανικών και πορτογαλικών ομάδων, στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στη Γαλλία με τα χρώματα της Αζαξιό. O Ζαρντίμ εξετάζει σοβαρά την υπόθεση του 22χρονου μέσου, για τον οποίο ωστόσο η Μονακό θα πρέπει να δώσει πάνω από 15 εκατ. ευρώ, προκειμένου να πείσει τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει», τονίζεται στα δημοσιεύματα.

Μάλιστα, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο και για ενδιαφέρον της Λιόν: «Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, τον μέσο του Ολυμπιακού έχει ξεχωρίσει και ο Ζαν Μισέλ Ολάς της Λιόν». 

Στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο Καμαρά έχει αγωνιστεί σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 3 γκολ και βγάζοντας 2 ασίστ σε 2.269 λεπτά συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.