Μπελάδες για Πανιώνιο

Επιστροφή σε κατάσταση πρόσφατου παρελθόντος και… συναγερμού για τον Πανιώνιο, ο οποίος δεν θα πάρει άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε κατάσταση πρόσφατου παρελθόντος και… συναγερμού για τον Πανιώνιο, ο οποίος δεν θα πάρει άδεια για το νέο πρωτάθλημα.

Η διαδικασία αδειοδότησης μπορεί να εξέπνευσε στις 31 Μαρτίου, ωστόσο η δύσκολη οικονομική θέση της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ… φωνάζει πως άδεια για τη νέα περίοδο δεν έχει.

Ο λόγος ή για την ακρίβεια οι λόγοι είναι τρεις. Πρώτος και βασικότερος ότι δεν κατάφερε να μπει στη ρύθμιση των 120 δόσεων, καθώς το υπουργείο εργασίας θα θέσει προς ψήφιση στη βουλή τη σχετική ρύθμιση για τα ασφαλιστικά ταμεία και μετά το Πάσχα για τα χρέη προς την εφορία.

Ο δεύτερος και ο τρίτος λόγος είναι συνάρτηση της μη εισόδου στις 120 δόσεις. Ο Πανιώνιος δεν κατέβαλε χρήματα ούτε προς τα ασφαλιστικά ταμεία, ούτε προς την εφορία με αποτέλεσμα ο φάκελος να είναι ελλιπής. 

Έτσι, η νέα σεζόν εάν δεν αλλάξει και πάλι κάτι στις ποινές των ομάδων που δεν παίρνουν άδεια, θα βρει τον Πανιώνιο να αρχίζει το πρωτάθλημα με -6 όπως έγινε και με τον Παναθηναϊκό φέτος. 

Επίσης, μετά τους πολλούς ξένους που απέκτησε η ομάδα της Νέας Σμύρνης το περασμένο καλοκαίρι θα υποχρεωθεί να προωθήσει και πάλι το ελληνικό μοντέλο, καθώς θα υπάρχει περιορισμός στις μεταγραφές.

Συγκεκριμένα ο Πανιώνιος θα μπορεί να αποκτήσει απεριόριστους παίκτες ελληνικής υπηκοότητας κάτω των 23ων ετών και μόλις έναν πάνω από το συγκεκριμένο ηλικιακό όριο. Έλληνα ή ξένου. 

Κλείνοντας, αξίζει να αναφερθεί πως τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Πανιώνιος δεν έχει κανένα εγγυημένο οικονομικό έσοδο ενόψει της νέας χρονιάς, καθώς δεν είναι σε ισχύ ούτε τηλεοπτικό συμβόλαιο, κάτι που αποκάλυψε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Δάρας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.