Βαν Γκάντι: «Σκέφτομαι στο κρεβάτι τον Μπατίστα»

Ο Τζεφ Βαν Γκάντι αποκάλυψε χαριτολογώντας πως το μόνο πους σκέφτεται όταν πέφτει για ύπνο είναι ο Εστεμπάν Μπατίστα. Ο λόγος είναι πως ψάχνει να βρει τρόπο για να σταματήσει τον Ουρουγουανό σέντερ, εν όψει του AmeriCup.
Θωμάς Ναλμπάντης
26/08/2017 • 22:45
Ο Τζεφ Βαν Γκάντι
  • shares
Ο Τζεφ Βαν Γκάντι αποκάλυψε χαριτολογώντας πως το μόνο πους σκέφτεται όταν πέφτει για ύπνο είναι ο Εστεμπάν Μπατίστα. Ο λόγος είναι πως ψάχνει να βρει τρόπο για να σταματήσει τον Ουρουγουανό σέντερ, εν όψει του AmeriCup. Οι ΗΠΑ θα παραταχθούν στην εφετινή διοργάνωση χωρίς κανένα ΝΒΑερ και με αρκετούς παίκτες από τη G League. Ο Τζεφ Βαν Γκάντι επιστρέφει στους πάγκους μετά από δέκα χρόνια και θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της αμερικανικής ομάδας στη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Αρχικά, δήλωσε στον αμερικανικό Τύπο: «Μην υποτιμάτε πόσο ευάλωτους μας βλέπουν οι υπόλοιποι αυτή τη στιγμή. Ξεκινώντας από μένα. Να τι θα σκέφτονται. Αυτός ο κλόουν δεν έχει κοουτσάρει εδώ και δέκα χρόνια. Δεν έχει παίξει ποτέ σε παιχνίδι της FIBA».

Στη συνέχεια ανέλυσε τους αντιπάλους των ΗΠΑ, μέσω βίντεο και όταν έφτασε στην Ουρουγουάη τόνισε για τον Μπατίστα: «Κοίτα τον τώρα, κοίτα τον Μπατίστα. Κανείς δεν ποστάρει πια, αλλά αυτός το κάνει. Κοίτα τον, το κάνει κάθε φορά. Θα πάει στο ντράιβ, θα γυρίσει πάνω στον αντίπαλο. Ξανά και ξανά και ξανά. Το δεύτερο παιχνίδι μας είναι με την Ουρουγουάη που είναι αυτή που είναι. Πηγαίνω στο κρεβάτι και σκέφτομαι τον Εστεμπάν Μπατίστα».

Γράψτε το σχόλιο σας...
16/02/2019 • 07:20

Αμφίρροπα και παραγωγικά ματς σε Μπέργκαμο, Σεντ Γκάλεν, Μπέρμιγχαμ

Πολλά παιχνίδια απόψε στο Ηνωμένο Βασίλειο δίνουν ιδέες λαμβάνοντας υπόψη το φορμάρισμα και τις φιλοδοξίες ορισμένων ομάδων. Παραγωγικά κι αμφίρροπα τα σημαντικά ματς του Μπέργκαμο, του Μπέρμιγχαμ και του Σεντ Γκάλεν.