Συνεχίζει ακάθεκτη η Γουλβς (video)

Η Γουλβς είχε εξασφαλίσει την άνοδο της στην Premier League και με την νίκη που σημείωσε κόντρα στην Μπέρμιγχαμ (2-0), άφησε 12 πόντους πίσω της την 2η του πίνακα Κάρντιφ.

Η Γουλβς είχε εξασφαλίσει την άνοδο της στην Premier League και με την νίκη που σημείωσε κόντρα στην Μπέρμιγχαμ (2-0),  άφησε 12 πόντους πίσω της την 2η του πίνακα Κάρντιφ και πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό στα επόμενα τρία ματς ή στραβοπάτημα της Κάρντιφ, για να πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα. Η πιο σταθερή ομάδα της σεζόν οδήγησε την κούρσα από τις 18 Νοεμβρίου και δεν κοίταξε ποτέ πίσω της. Ο σύλλογος επιστρέφει στα μεγάλα σαλόνια μετά από έξι χρόνια.
 
Ανησύχησε στο ξεκίνημα η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο με τον Ρούντι να έχει απάντηση στην διπλή ευκαιρία του Κολέν στο 10ο λεπτό.

Η Γουλβς άνοιξε το σκορ στην πρώτη της σημαντική ευκαιρία με τον Πορτογάλο Ντιόγκο Ζότα να σκοράρει για 16η  φορά στην σεζόν ύστερα από την ασίστ του 
Ματ Ντόχερτι στο 21ο λεπτό.
 
Η κατάσταση δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο για τους φιλοξενούμενους στο 52ο λεπτό,  καθώς έμειναν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Χάρλι Ντιν για μαρκάρισμα στον Έλντερ Κόστα ο οποίος βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ.
 
Η Μπέρμιγχαμ είχε δύο καλές στιγμές με τον Γιούτκεβιτς μετά την αποβολή, αλλά στο 87ο ο δανεικός από την Μπόρνμουθ, Μπένικ Αφόμπε, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το 5ο φετινό του γκολ ύστερα από την ασίστ του Ν’τιαγέ, που επίσης είχε περάσει ως αλλαγή στο 2ο μέρος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.