Η πρώτη νίκη του Ατρόμητου

Όταν ο Παπαδόπουλος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό ήρθε η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στην έδρα του τριφυλλιού. Θυμηθείτε πως.

Όταν ο Παπαδόπουλος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό ήρθε η πρώτη νίκη του Ατρόμητου στην έδρα του τριφυλλιού. Θυμηθείτε πως.

Ήταν και τότε Μάρτιος, την σεζόν 2006-07, όταν ο Ατρόμητος κέρδιζε για πρώτη φορά τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας (στο ΟΑΚΑ έπαιζαν τότε οι πράσινοι). Στο τριφύλλι αγωνιζόταν τότε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, νυν ποδοσφαιριστής των κυανόλευκων. 

Μάλιστα ο “Παπ” είχε σκοράρει σε εκείνο το ματς για να μειώσει σε 2-1, χωρίς να αλλάξει κάτι περισσότερο για τους πράσινους που εκείνη την περίοδο ζούσαν στον “αστερισμό” του Σωτήρη Νίνη. Ούτε 17 ακόμα τότε, ο Ελ Νίνιο αποτελούσε τον καλύτερο παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά ούτε εκείνος έφτανε για να αλλάξει τα πράγματα.

Η ομάδα του Κοκότοβιτς προηγήθηκε με 2-0 χάρη σε γκολ του Κουτσοσπύρου από μπαλιά του Μαγκντί στο 33΄, ενώ ο Μαρσέλο Ολιβέιρα πέτυχε το 2-0 στο 65′ με κεφαλιά από κόρνερ του Λουτσιάνο στο πρώτο δοκάρι. Ο Παπαδόπουλος απλά μείωσε σε 2-1, ωστόσο η ιστορία γράφτηκε σε εκείνο το ματς και ήταν η πρώτη ποτέ εκτός έδρας νίκη του Ατρόμητου εκτός έδρας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.