Φιλική νίκη με …σούπερ Μαμούτε!

Θετικό ήταν το φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο, αφού οι Πράσινοι επικράτησαν 4-1 των Κυανέρυθρων, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε -κεκλεισμένων των θυρών- στη Λεωφόρο.

Θετικό ήταν το φιλικό τεστ του Παναθηναϊκού απέναντι στον Πανιώνιο, αφού οι Πράσινοι επικράτησαν 4-1 των Κυανέρυθρων, σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε -κεκλεισμένων των θυρών- στη Λεωφόρο. Πρωταγωνιστής για το Τριφύλλι ο Γιούρι Μαμούτε, ο οποίος πέτυχε δύο τέρματα για την ομάδα του, ενώ ο Σέρχιο Σάντσεθ αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τραυματισμό του στον ώμο (έπαιξε σε όλο το ενενηντάλεπτο). Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, όπως και ο 18χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Κώστας Βαλμάς, ενώ οι δύο προπονητές (επέλεξαν σχηματισμό 4-4-2) χρησιμοποίησαν όσους παίκτες είχαν στη διάθεση τους. 

Οι Πράσινοι μπήκαν ορεξάτοι στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 10′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μλάντεν Πέτριτς. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν τα ηνία του αγώνα, ελέγχοντας πλήρως το ρυθμό και στο 15ο λεπτό κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Μπουμάλ από τον Ποζατζίδη, με τον Γιούρι Μαμούτε να ευστοχεί από τη λευκή βούλα, κάνοντας το 2-0. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός του Παναθηναϊκού ήταν εκ των διακριθέντων του αγώνα και στο 26ο λεπτό σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ο νεαρός στράικερ έκλεψε τη μπάλα από τον Κόρμπο στο χώρο του κέντρου και μετά από σπριντ βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Παπαδόπουλο, κάνοντας με πλασέ το 3-0 για το Τριφύλλι. Οι Κυανέρυθροι βελτίωσαν την εικόνα τους στο δεύτερο μέρος και μείωσαν σε 3-1 με το δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη στο 50′, όμως ο Παναθηναϊκός βρήκε και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα με το …χάιλάιτ της φιλικής αναμέτρησης. Στο 55′ ο Βλαχοδήμος “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα μέσα στη μεγάλη περιοχή και έδωσε …έτοιμο γκολ στον Κλωναρίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει το τέταρτο τέρμα των Πράσινων.

Οι συνθέσεις των ομάδων: 

Παναθηναϊκός:
Οδ.Βλαχοδήμος (46′ Γιαννακόπουλος), Σάντσεθ, Ταυλαρίδης, Χουχούμης (73′ Βαλμάς), Μαρινάκης (62′ Νάνο), Λαγός, Εσιέν (57′ Εβανζελίστα), Μπουμάλ (46′ Καλτσάς), Π. Βλαχοδήμος (67′ Στάικος), Πέτριτς (46′ Κλωναρίδης), Μαμούτε

Πανιώνιος:  Παπαδόπουλος (46′ Γιαννιώτης), Αργυρόπουλος (73′ Β. Βλάχος), Οικονόμου, Πατσατζόγλου (76′ Μπλέτσας), Ποζατζίδης (59′ Τασουλής), Κόρμπος (46′ Μπακασέτας), Τζανδάρης (76′ Κ. Βλάχος), Χαλκιαδάκης, Καθάριος, Καραμάνος (82′ Πινιώτης), Μπαργκάν (59′ Βιγιάλμπα)

Το φιλμ του αγώνα

3′ Δυνατό σουτ του Μπαργκάν έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Βλαχοδήμος

10′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό! Ο Πέτριτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ (το κέρδισε ο Μαμούτε) λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, νίκησε τον Παπαδόπουλο και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. 

15′ Πέναλτι για τον Παναθηναϊκό μετά από προσπάθεια του Μπουμάλ στη μεγάλη περιοχή και ανατροπή του Καμερουνέζου από τον Ποζατζίδη

16′ Γκολ Για τον Παναθηναϊκό! Ο Μαμούτε με εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0 για τους Πράσινους. 

26′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό! Ο Μαμούτε έκλεψε τη μπάλα από τον Κόρμπο στο κέντρο του γηπέδου και με σπριντ βγήκε μόνος του απέναντι από τον Παπαδόπουλο και σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κάνοντας το 3-0 για το Τριφύλλι. 

29′ Μακρινό σουτ του Χαλκιαδάκη, μάζεψε εύκολα τη μπάλα ο Βλαχοδήμος.

36′ Επικίνδυνη σέντρα Βλαχοδήμου από αριστερά, μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος. 

38′ Δυνατό σουτ του Μπαργκάν, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Βλαχοδήμου. 

45′ Ο Μπαργκάν προσπάθησε με μακρινό πλασέ να “κρεμάσει” τον Βλαχοδήμο, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Παναθηναϊκού. 

49′ Δυνατό σουτ του Μαμούτε, πέρασε λίγο έξω από την εστία του Γιαννιώτη

50′ Γκολ για τον Πανιώνιο! Δυνατό σουτ του Χαλκιαδάκη έξω από την περιοχή, ο Γιαννακόπουλος δεν απέκρουσε σωστά και οι Κυανέρυθροι μείωσαν σε 3-1. 

51′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Κεφαλιά του Ταυλαρίδη μετά από κόρνερ του Καλτσά, έδιωξε στη γραμμή ο Ποζατζίδης. 

55′ Γκολ για τον Παναθηναϊκό! Μετά από εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια του Βλαχοδήμου μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πάσαρε στον Κλωναρίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει σωστά και να κάνει το 4-1. 

61′ Τραυματίστηκε ο Μαρινάκης στη γάμπα μετά από διεκδίκηση μπάλας και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του μπήκε ο Νάνο.

69′ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Όμορφη εναλλαγή της μπάλας Κλωναρίδη- Καλτσά, ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Μαμούτε με δυνατή κεφαλιά απείλησε την εστία του Γιαννιώτη, ο οποίος έδιωξε με εντυπωσιακή ενέργεια. 

72′ Ευκαιρία για τον Πανιώνιο. Ο Καραμάνος βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γιαννακόπουλο, όμως ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έδιωξε τη μπάλα με τα πόδια. 

73′ Μετά από σέντρα του Εβανζελίστα, ο Καλτσάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.  

76′ Δυνατό σουτ του Κλωναρίδη, η μπάλα άουτ

88′ Δυνατό σουτ του Καλτσά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. 

Μικρά από τη Λεωφόρο

Ανάμεσα στους λιγοστούς θεατές βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιώνιου, Νίκος Ζαμάνης, οι Μπίτολο, Ουσέρο του Ατρόμητου, καθώς και η όμορφη σύζυγος του Σέρχιο Σάντσεθ, Ελίζαμπεθ Ρέγες.  

Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο Μάικλ Εσιέν στο φιλικό με τον Πανιώνιο. Ο Γκανέζος χαφ …αποχωρίστηκε τα κοτσιδάκια και έκοψε κοντά τα μαλλιά του. 

Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δύο λεπτά πριν από τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου, αφού …άνοιξαν οι ουρανοί (έριξε ακόμα και χαλάζι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.