Τιμητική εκλογή Μηνούδη στο ΔΣ της EU Athletes

Με μια θέση στο ΔΣ της EU Athletes επέστρεψε ο διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π.Βασίλης Μηνούδης από τη Λυών της Γαλλίας, όπου παραβρέθηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Επαγγελματιών Αθλητών.

Με μια θέση στο ΔΣ της EU Athletes επέστρεψε ο διευθυντής του ΠΑ.Σ.Α.Π.Βασίλης Μηνούδης από τη Λυών της Γαλλίας, όπου παραβρέθηκε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Επαγγελματιών Αθλητών.

Ο Βασιλης Μηνούδης εκλέχθηκε ομόφωνα από όλα τα παραβρισκόμενα μέλη και για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι μέλος του ΔΣ του μεγαλύτερου αντιπροσωπευτικού οργάνου των ελίτ αθλητών της Ευρώπης, που εκπροσωπεί περισσότερους από 15.000 αθλητές. 

 «Ευχαριστώ θερμά τα μέλη της EU Athletes για αυτήν την ιδιαίτερη τιμή. Η εκλογή μου αποτελεί μία διττή αναγνώριση για το έργο του ΠΑ.Σ.Α.Π. και τις ενέργειές του σε θέματα που αφορούν τα ευρωπαϊκά δεδομένα, αλλά και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει εντός συνόρων. Αφενός γιατί στο πρόσωπο μου επιβραβεύονται όλες αυτές οι προσπάθειες και αφετέρου γιατί αποτελεί προσωπική δικαίωση, να αναγνωρίζουν εμπράκτως οι Ευρωπαίοι συνάδελφοί μου την ενεργό συμμετοχή και συμβολή μου όλα αυτά τα χρόνια στις δράσεις του ΠΑ.Σ.Α.Π., αλλά και της EU Athletes και γενικότερα στον τομέα της εκπροσώπησης των αθλητών” τόνισε ο Διευθυντής του ΠΑΣΑΠ, για την τιμητική εκλογή του, τρία χρόνια μετά την αντίστοιχη εκλογή του Αθανάσιου Ψάρρα στο ΔΣ της ΕU Athletes.

Παράλληλα με τη Γενική Συνέλευση όλοι οι εκπρόσωποι των Συνδέσμων των Αθλητών είχαν για δύο ημέρες την χαρά και την τιμή να εκπαιδευτούν από την Interpol, για το match fixing, ώστε να βελτιώσουν τις γνώσεις στο αντικείμενο και μέσω τους προγράμματος PROtect Integrity 2016 να μπορέσουν να εκπαιδεύσουν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα τα μέλη τους, αθλητές, για τους κινδύνους και τις παραμέτρους της χειραγώγησης αποτελεσμάτων.

Με την άρτια εκπαίδευση προς τους αθλητές και τις αθλήτριες ο ΠΑ.Σ.Α.Π., ευελπιστεί να υψώσει ένα τοίχος προστασίας στο φαινόμενο της χειραγώγησης αποτελεσμάτων, της μεγάλης αυτής απειλής του αθλητισμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.