Με Σιαλμά στην κορυφή…

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν στις προπονήσεις, η ΑΕΚ συνέχισε την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Σχήμα με Σιαλμά στην κορυφή της επίθεσης δοκίμασε ο Κωστένογλου, που εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών στις τελευταίες προπονήσες.

Με τους διεθνείς να επιστρέφουν στις προπονήσεις, η ΑΕΚ συνέχισε την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.

Ούτε την Τετάρτη προπονήθηκε κανονικά ο Σάββας Γκέντσογλου και πλέον είναι πολύ λίγες οι ελπίδες για να είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα. Ο νεαρός μέσος έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όπως και οι Λαγός και Κάλα, ενώ ο Γκούντγιονσεν συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Οσον αφορά τους Λυμπερόπουλο, Μάκο και Μπουγαΐδη ακολούθησαν χαλαρό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα. Η αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Νίκου Κωστένογλου, δοκίμασε σχήμα με τον Σιαλμά στην κορυφή. Στην άμυνα αγωνίστηκε με τους βασικούς η γνωστή τετράδα αποτελούμενη από τους Καράμπελα, Δέλλα, Μανωλά και Κοντοέ, στα χαφ ήταν οι Ρίκκα, Καφές και Κάρλος, με τον Μπέλεκ στα δεξιά της επίθεσης, τον Λεονάρντο στα αριστερά και τον Σιαλμά, όπως αναφέραμε, στην κορυφή.

Λυμπερόπουλος και Μάκος διεκδικούν φυσικά θέση στο αρχικό σχήμα ωστόσο με δεδομένο πως υπάρχει και παιχνίδι στα μέσα της επόμενης εβδομάδας με τον Λεβαδειακό, δεν αποκλείεται να ξεκουραστούν.

Παράλληλα ο τεχνικός της ΑΕΚ μίλησε στους ποδοσφαιριστές και έδειξε ικανοποιημένος από την προσπάθεια τους στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών: «Τα δίνετε όλα στις τελευταίες προπονήσεις και πάτε πολύ καλά. Αν συνεχίσουμε έτσι και έχουμε την εικόνα που πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα το Σάββατο για να κερδίσουμε. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα προπονηθούμε στο ΟΑΚΑ. Για να έχουμε καλύτερη επαφή με το γήπεδο που θα παίξουμε και το Σάββατο και την Τετάρτη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.