Μελετάει τον Φιορέτο ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Αλέξανδρου Φιορέτου φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή.

Την περίπτωση του Αλέξανδρου Φιορέτου φέρεται να εξετάζει ο Ολυμπιακός, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή. Σύμφωνα με τον σουηδικό Τύπο, ο ομογενής ποδοσφαιριστής παρακολουθείται από το τμήμα σκάουτινγκ των «ερυθρολεύκων», προκειμένου να σχηματιστεί ολοκληρωμένη άποψη για την αγωνιστική του αξία. Όπως σας είχε πληροφορήσει πάντως το Novasports.gr από τον Φεβρουάριο, ο Φιορέτος φέρεται να έχει υπογράψει προσύμφωνο με μεγάλη ομάδα του κέντρου.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής ανήκει στην Καλλονή, από την οποία μένει ελεύθερος στο τέλος της εφετινής σεζόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση των δυο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδος, είχαν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξεκαθαρίζουν πως οι μετεγγραφικές εξελίξεις δρομολογούνται για μετά τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, όταν και θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις αλλαγές, που θα γίνουν στο ρόστερ της ομάδας το προσεχές καλοκαίρι. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.