Χρόνια έχουν περάσει οι παίκτες του Destiny 2 στην διαγραφή εκατομμυρίων shaders

Πόσα;Oι παίκτες του Destiny 2 έφτασαν ένα αρκετά περίεργο milestone. Σύμφωνα με μετρήσεις στο...

Πόσα;

Oι παίκτες του Destiny 2 έφτασαν ένα αρκετά περίεργο milestone. Σύμφωνα με μετρήσεις στο Reddit, οι παίκτες έχουν περάσει πάνω από 25 χρόνια για να διαγράψουν shaders, που λειτουργούν για να δώσουν χρώμα σε στολές και όπλα στο παιχνίδι.

Σε ένα post στην σελίδα της, η Bungie αποκάλυψε ότι έχουν διαγραφεί πάνω από 807.635.124 shaders μέχρι σήμερα. Με τα shaders να χρειάζονται ένα δευτερόλεπτο για να διαγραφούν, ο χρήστης του Reddit, SlickeryV, υπολόγισε ότι χρειάστηκαν συνολικά 26 χρόνια για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Screen Shot 2018-08-03 at 5.52.43 PM

Τα Shaders εξυπηρετούσαν τον ίδιο σκοπό στο αρχικό Destiny, αλλά μπορούσαν να ξαναχρησιμοποιηθούν και ήταν σε θέση να αλλάξουν το χρώμα ολόκληρων armor set. Για το Destiny 2, η Bungie άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν, καθιστώντας τα αντικείμενα μιας χρήσης που αλλάζουν το χρώμα ενός μόνο αντικειμένου.

Ήταν μια αλλαγή που εξόργισε μεγάλο μέρος της κοινότητας του Destiny. Η Bungie απάντησε εξηγώντας πώς τα shaders είναι άφθονα στο Destiny 2, αλλά αυτό δεν ικανοποίησε τους περισσότερους δυσαρεστημένους παίκτες. Αυτό οδήγησε σε μια υπόσχεση από την Bungie τον Ιανουάριο ότι τα shaders θα αλλάξουν. Ενώ η Bungie πρόκειται να προσθέσει μια επιλογή μαζικής διαγραφής ανεπιθύμητων shaders στις 28 Αυγούστου, ο πυρήνας του συστήματος παραμένει σε ισχύ.

Το επόμενο expansion του Destiny 2, Forsaken, θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.