Λημνιός: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» (video)

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη για την νίκη του ΠΑΟΚ και πώς ένιωσε την στιγμή που σκόραρε κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο Δημήτρης Λημνιός μίλησε στην κάμερα του Novasports και τον Κωστή Μπότσαρη για την νίκη του ΠΑΟΚ και πώς ένιωσε την στιγμή που σκόραρε κόντρα στην Σπαρτάκ Μόσχας.

Αναλυτικά:

Για το πώς έζησε το παιχνίδι: «Ήταν μία εμπειρία που δεν θα την ξεχάσω ποτέ.  Το γήπεδο γεμάτο, όλος ο κόσμος μας έδωσε ώθηση για τη μεγάλη νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια όλα τα παιδιά, κρατάμε χαμηλά το κεφάλι και πάμε στον επαναληπτικό να διεκδικήσουμε ό, τι μπορούμε, να πάρουμε την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος, το όνειρο πρέπει να συνεχιστεί και να μπούμε για πρώτη φορά στους ομίλους».

Για την Σπαρτάκ:
«Όταν αναλύσαμε την Σπαρτάκ είδαμε ότι είναι μία ποιοτική ομάδα και μπροστά αν τους αφήσεις χώρο μπορούν να σου κάνουν επικίνδυνες επιθέσεις, με αποκορύφωμα τον Πρόμες που τον ξέρουν όλοι. Παρά το γκολ που έβαλε τον κλείσαμε πάρα πολύ καλά. Έχει τριπλάσιο μπάτζετ από το δικό μας αλλά δείξαμε ότι τα λεφτά δεν παίζουν ποδόσφαιρο. Ο προπονητής έχει φτιάξει ένα τέλειο, σύνολο και μαζί με τον κόσμο που δεν σταμάτησε να φωνάζει πήραμε τεράστια νίκη».

Για τον κόσμο και το εκτός έδρας παιχνίδι
: «Ο κόσμος παλαιότερα έχει πικραθεί πολλές φορές, εμείς πρέπει να προσφέρουμε θέαμε και να τους κάνουμε να ευχαριστιούνται. Τους ευχαριστώ προσωπικά για την παρουσία τους και εντός και εκτός έδρας, όπου δεν λείπουν από κανένα γήπεδο. Στην Βασιλεία ήταν 2000 και ακούγονταν περισσότερο από τους γηπεδούχους. Στο ματς της Μόσχας θα είναι δύσκολα, θα έχουμε πίεση από το πρώτο λεπτό και θα βγάλουν αντίδραση. Ο κόσμος θα προσπαθήσει να μας αγχώσει, αλλά με το καταπληκτικό σύνολο που έχουμε είμαι 100% σίγουρος ότι θα πάρουμε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0:
«Μέχρι το 20′ δεν ήμασταν στο γήπεδο, μετά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, έβγαλαν αντίδραση και εγωισμό. Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ, αλλά πήραμε σκορ πρόκρισης και κρατάμε την θετική εμφάνιση μετά το 20′. Θα πάμε στην Σπαρτάκ να παίξουμε το ίδιο και να πάρουμε την πρόκριση».

Για το τι έγινε στο 0-2:
«Αδικούμε τους εαυτούς μας, έχουμε ποιότητα και δεν μας άξιζε το 0-2. Βγάλαμε εγωισμό και με την βοήθεια του κόσμου καταλάβαμε ότι το σκορ δεν έπρεπε να ήταν αυτό. Με τον Πρίγιοβιτς κάναμε το 1-2 και αυτό τους έριξε ψυχολογικά και ήμασταν αποφασισμένοι να το γυρίσουμε».

Για το γκολ του:
«Είναι μία στιγμή που δεν θα την ξεχάσω ποτέ, το πρώτο μου γκολ στην Τούμπα, ανατρίχιασα ολόκληρος όταν αφιέρωσα το γκολ στον κόσμο. Έχω βάλει τον πήχη πιο ψηλά, πρέπει να είμαι πιο ουσιαστικός. Έχω μία ασίστ και ένα γκολ ως τώρα, δεν θέλω να έχω ταβάνι. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα, δεν κρατάω αυτό αλλά τι ότι η ομάδα κέρδισε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Για το αν μπορεί να αντικαταστήσει τον Κάμπος:
«Ήταν ένας στρατιώτης που έδινε τα πάντα για την ομάδα, μας λείπει αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ο κόουτς με πιστεύει, μου δίνει ευκαιρίες και δείχνω τις δυνατότητές μου στο γήπεδο. Ο κόσμος με έβγαλε MVP με την Βασιλεία και τους ευχαριστώ, βλέπω ότι με στηρίζουν και θα κάνω ότι μπορώ να τους δικαιώσω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.