Λουτσέσκου: «Δεν θέλω να ακούω για εκπλήξεις» (video)

Να τελειώσει επιτέλους η σημερινή μέρα και να σταματήσουν τα σενάρια για τις μεταγραφές, αλλά και να επικεντρωθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο για να συνεχίσει να παίρνει νίκες, ώστε να φτάσει στον στόχο του τίτλου, ήταν το επιστέγασμα των αποκλειστικών δηλώσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Nova και στους Γιάννη Πάγκο και Κωστή Μότσαρη.

Να τελειώσει επιτέλους η σημερινή μέρα και να σταματήσουν τα σενάρια για τις μεταγραφές, αλλά και να επικεντρωθεί ο ΠΑΟΚ στο ματς με τον Πανιώνιο για να συνεχίσει να παίρνει νίκες, ώστε να φτάσει στον στόχο του τίτλου, ήταν το επιστέγασμα των αποκλειστικών δηλώσεων του Ραζβάν Λουτσέσκου στη Nova και στους Γιάννη Πάγκο και Κωστή Μότσαρη.

Αναλυτικά:

– Για τα συναισθήματα της μετάβασης από το χθες στο αύριο. Τα σημάδια έφυγαν;

«Μπορώ να πω μόνο για μένα. Όχι για τους παίκτες. Είμαι υπερήφανος για την προσπάθεια που έγινε και την πορεία με μεγάλους αντιπάλους, αλλά και απογοητευμένος για τον αποκλεισμό αφού είχαμε πιστέψει στην πρόκριση. Τελικά ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα, καθώς η Μπενφίκα ήταν ανώτερη. Αν είχαμε αυτά τα αποτελέσματα στη φάση των ομίλων, θα είχαμε περάσει στην επόμενη φάση. Μάθαμε πολλά από αυτά τα παιχνίδια και πήραμε εμπειρίες για τα ματς που έρχονται στο Europa League, αλλά και στα επόμενα προκριματικά στο μέλλον. Χθες είχαμε μια προπόνηση. Το ίδιο σήμερα. Αύριο μάλιστα μπαίνουν όλοι οι παίκτες ενόψει Πανιωνίου».

-Είναι πάντα ο βασικός στόχος το πρωτάθλημα;

«Το έχουμε ήδη συζητήσει αυτό. Είναι προφανές ότι σε φυσιολογικές συνθήκες θα είχαμε κερδίσει τον τίτλο πέρυσι και όλα θα ήταν διαφορετικά στα προκριματικά και θα είμαστε στους ομίλους. Αλλά λόγω των φανταστικών επιτροπών της Αθήνας (σ.σ. εννοεί ΕΠΟ) έγινε ότι έγινε».

-Πώς ο προπονητής περνάει στους παίκτες την ψυχολογία της επόμενης μέρας;

«Κάθε προπονητής οφείλει να το κάνει αυτό στους παίκτες του. Είναι η δουλειά μας. Καταλαβαίνουμε ότι η συμμετοχή σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη περνάει μέσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οπότε πρέπει να βλέπουμε πάντα το επόμενο ματς για το πρωτάθλημα με σοβαρότητα».

-Για το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για Πρίγιοβιτς

«Μισώ τέτοιες καταστάσεις. Χαίρομαι που τελειώνει ο Αύγουστος και οι μεταγραφές. Δεν ξέρω κάτι, ούτε θέλω να ακούω για εκπλήξεις. Θέλω να περάσει μόνο αυτή η μέρα».

-Για το ματς με τον Πανιώνιο

«Είναι μία οργανωμένη ομάδα, από τις καλύτερες του πρωταθλήματος. Περίπου στο ίδιο επίπεδο με του Λεβαδειακού, δηλαδή ομάδα του προπονητή. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και να βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τη νίκη. Τότε θα είναι στα χέρια μας. Αν όχι, θα δώσουμε δικαιώματα στον Πανιώνιο».

-Για τον Λάμπρου

«Ξέρω ότι θα φύγει, αλλά δεν γνωρίζω αν έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Είναι νέος ποδοσφαιριστής και στην ηλικία του είναι δύσκολο να μένει εκτός. Είναι απόφασή του να μπορεί να παίξει περισσότερο και για αποκτήσει χρήσιμες εμπειρίες».

-Είναι το πρώτο 20λεπτο της ομάδας το πιο δυνατό, όπως στο ματς με την Μπενφίκα;

«Δεν πρέπει να μένουμε μόνο στα είκοσι λεπτά. Σε τέτοια παιχνίδια είναι διαφορετική η ψυχολογία. Τα λάθη πληρώνονται όταν χάνεται η αυτοσυγκέντρωση. Όλα είναι πιο δύσκολα. Συνεχίσαμε πάντως, δεν τα παρατήσαμε. Υπάρχουν όμως και ματς όπου ο αντίπαλος δεν έχει εμπειρία και δεν μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις, άρα είσαι σε πλεονεκτική θέση. Τα ματς της Ευρώπης σου δίνουν πάντως, εμπειρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς στην πορεία της σεζόν. Ένα γεγονός είναι να βρίσκεσαι σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και ένα άλλο να επιστρέφεις στο πρωτάθλημα για να πάρεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Αν πάντως, δεν είχαμε δεχθεί τα γκολ με τον τρόπο που τα δεχθήκαμε, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Αλλά αυτό ήταν το σημείο που άλλαξε το παιχνίδι. Ήθελα να μιλήσω μόνο για το ματς με τον Πανιώνιο, αλλά οι ερωτήσεις σας με προκάλεσαν. Η Μπενφίκα είναι όντως σε υψηλότερο επίπεδο. Όμως το αποτέλεσμα με στενοχωρεί γιατί το 4-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα».

-Για την κλήρωση του Europa League.

«Δεν περιμένω κάτι από την μεσημεριανή κλήρωση για την Ευρώπη. Περιμένω μόνο την Κυριακή να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.