Το Black Ops 4 είχε το καλύτερο άνοιγμα πωλήσεων στην ιστορία της Activision

Καθόλου άσχημα.Τις περισσότερες day one, digital πωλήσεις στην ιστορία της Activision φαίνεται να...

Καθόλου άσχημα.

Τις περισσότερες day one, digital πωλήσεις στην ιστορία της Activision φαίνεται να είχε το Call Of Duty: Black Ops 4, που κυκλοφόρησε στις 12 Οκτωβρίου παγκοσμίως.

Όπως αναφέρει το Comicbook, η νέα προσθήκη στο franchise έσπασε το ρεκόρ, ξεπερνώντας σε day one πωλήσεις ακόμα και το περσινό Call Of Duty:WWII, αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα τον ακριβή αριθμό πωλήσεων.

Η 12η Οκτωβρίου φαίνεται να ήταν επίσης και η μεγαλύτερη, από θέμα πωλήσεων της Activision, για το PlayStation Store, ενώ το ίδιο ισχύει και για το Xbox One. Διπλάσιες ήταν επίσης και οι πωλήσεις σε PC, συγκριτικά με πέρυσι, ενώ ο κόσμος που συνδέθηκε για να παίξει το Black Ops 4 αυξήθηκε σημαντικά.

“Το Black Ops 4 είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι και η αποδοχή του community ήταν καταπληκτική,” είπε ο executive VP και general manager του Call of Duty, Rob Kostich. “Καταρρίψαμε πολλά ρεκόρ πωλήσεων και χαιρόμαστε για αυτό.”

Το παιχνίδι μετράει ελάχιστες μέρες στον gaming κόσμο και καθώς φαίνεται από το ξεκίνημά του, θα δούμε εντυπωσιακά νούμερα καθώς περνάει ο καιρός.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.