Αποκαλύφθηκε το Companion App του Red Dead Redemption 2

Όλα στην συσκευή σας.Η Rockstar αποκάλυψε ότι το Red Dead Redemption 2 θα λάβει επίσημο companion...

Όλα στην συσκευή σας.

Η Rockstar αποκάλυψε ότι το Red Dead Redemption 2 θα λάβει επίσημο companion app, που θα κυκλοφορήσει μαζί με το παιχνίδια, για Android και iOS συσκευές, στις 26 Οκτωβρίου.

Έχοντας ανακοινωθεί μέσα από το website της Rockstar, το Red Dead Redemption 2 Companion App θα συνδέεται με το PlayStation 4 ή Xbox One και θα μεταφέρει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο στην συσκευή σας.”

Μόλις το κατεβάσετε και το συνδέσετε, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον χάρτη και να βάλετε waypoints και σημαντικά σημεία, τα οποία θα εμφανίζονται στο παιχνίδι, καθώς παίζετε.

Επιπροσθέτως, τα βασικά stats του πρωταγωνιστή, Arthur Morgan, θα εμφανίζονται με τη σειρά τους σε πραγματικό χρόνο, κάτι που θα σας δώσει την ευκαιρία να αφαιρέσετε τα HUD από το παιχνίδι, για μια πιο “καθαρή” εμπειρία.

Μαζί με όλα τα παραπάνω, θα μπορείτε να δείτε και το ημερολόγιο του Arthur στο παιχνίδι, να δείτε τα stats σας μέσω του Social Club, να διαβάσετε όλο το manual του παιχνιδιού και πολλά άλλα.

Καλά βέβαια όλα αυτά, αλλά μην ξεχνάτε όλον τον ντόρο που έγινε πριν κάποιες μέρες για τις συνθήκες εργασίας και τις υπερωρίες των υπαλλήλων της Rockstar.

To Red Dead Redemption 2 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4 και Xbox One, μαζί με το companion app, στις 26 Οκτωβρίου 2018, ενώ το Red Dead Online θα ακολουθήσει τον Νοέμβρη, αρχικά σε public beta.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.