Ότι πληρώσεις… παίρνεις!!! (video)

Πληρώνεις και παίρνεις Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος βρήκε δύο ευκαιρίες και σκόραρε δις για να γυρίσει η Γιουβέντους το παιχνίδι με την Έμπολι! Η "γηραιά κυρία" νίκησε 2-1 μέσα στο Κάρλο Καστελάνι και παρέμεινε αήττητη για 18ο εκτός έδρας παιχνίδι!

Πληρώνεις και παίρνεις Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος βρήκε δύο ευκαιρίες και σκόραρε δις για να γυρίσει η Γιουβέντους το παιχνίδι με την Έμπολι! Η “γηραιά κυρία” νίκησε 2-1 μέσα στο Κάρλο Καστελάνι και παρέμεινε αήττητη για 18ο εκτός έδρας παιχνίδι!

Η Έμπολι ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο! Ομάδα που βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη αλλά έπαιξε στα ίσα την Γιουβέντους η οποία φάνηκε αρκετά κουρασμένη μετά το ματς με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League. Πολλά λάθη στο κέντρο από τους παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι με την θαρραλέα Έμπολι να παίρνει το προβάδισμα στο 28ο λεπτό! Αντεπίθεση που ξεκίνησε από τον Άκουα ο οποίος έτρεξε περίπου πενήντα μέτρα με την μπάλα! Έκανε το γύρισμα, η μπάλα στρώθηκε στον Καπούτο ο οποίος με φοβερό σουτ εκτέλεσε τον Σέζνι για το 1-0! 

Το ημίχρονο έληξε με την Έμπολι να κρατάει άνετα το μηδέν αμυντικά!

Η Γιουβέντους μπήκε δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο! Μεγάλη διπλή ευκαιρία με σουτ του Σάντρο που έσωσε ο Πρόβεντελ και στην συνέχεια σουτ στο δοκάρι από τον Πιάνιτς στο 48ο λεπτό! Κεφαλιά άουτ του Μπερναρντέσκι στο 49ο λεπτό και εν τέλει πέναλτι του Μπενασέρ στον Ντιμπάλα στο 53ο λεπτό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κριστιάνο Ρονάλντο και με το έκτο φετινό γκολ του έγραψε το 1-1! Από εκεί και πέρα στο ματς έγιναν τρεις φάσεις. Ο Κρούνιτς σούταρε για τους γηπεδούχους στο 67ο λεπτό η μπάλα κόντραρε και τελευταία στιγμή ο Μπονούτσι έσωσε πριν περάσει την γραμμή. 

Στο 70ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε λίγο χώρο έξω από την περιοχή και αποφάσισε να εκτελέσει! Η μπάλα κατέληξε εκεί που δεν υπήρχε περίπτωση να φτάσει ο Πρόβεντελ και με το φοβερό σουτ του Πορτογάλου έκανε το 1-2! Η αξία της Έμπολι στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο αγγίζει τα πενήντα εκατομμύρια Ευρώ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο στοίχισε 117 εκατομμύρια στην Γιουβέντους! Ότι πληρώσεις παίρνεις και η Γιουβέντους έχει έναν παίκτη που μπορεί με μια ενέργεια να αλλάξει ένα ματς!

Η τελευταία φάση του αγώνα στις καθυστερήσεις. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πασκουάλ, η άμυνα της Γιουβέντους προσπάθησε να απομακρύνει! Οι γηπεδούχοι επανέφεραν στην περιοχή και ο Καπούτο με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα άουτ! Τελικό αποτέλεσμα 1-2 και νίκη για την Γιουβέντους η οποία παραμένει αήττητη στο Κάρλο Καστελάνι από το 1999! 

ΕΜΠΟΛΙ (4-3-3) : Πρόβεντελ – Ντι Λορέντσο, Σιλβέστρε, Μαϊέτα, Αντονέλι (69′ Πασκουάλ) – Άκουα, Μπενασέρ, Τραορέ (82′ Λα Γκούμινα) – Κρούνιτς, Ζάιτς (75′ Ουτσάν), Καπούτο

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (4-4-2) : Σέζνι – Ντε Σίλιο (90′ Μπαρτσάλι), Ρουγκάνι, Μπονούτσι, Σάντρο – Μπερναρντέσκι (66′ Κουαδράδο), Πιάνιτς (80′ Ντ. Κόστα), Μπετανκούρ, Ματουιντί – Ντιμπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.