Ακόμα ένας χαρακτήρας του Harry Potter στο Fantastic Beasts 2

Προσοχή! Πιθανό spoiler.Ο Albus Dumbledore και η Nagini απ' ότι φαίνεται δεν θα είναι οι μοναδικοί...

Προσοχή! Πιθανό spoiler.

Ο Albus Dumbledore και η Nagini απ’ ότι φαίνεται δεν θα είναι οι μοναδικοί χαρακτήρες από τα “Harry Potter” που θα δούμε στο επερχόμενο “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Προσοχή! Ακολουθούν πιθανά spoilers από το “Fantastic Beasts 2”

Δύο δημοσιογραφικά μέσα, το Popculture και το Hypable, αναφέρουν ότι η καθηγήτρια Minerva McGonagall, που υποδυόταν στα “Harry Potter” η Maggie Smith, θα εμφανιστεί στο “Fantastic Beasts 2” και θα υποδυθεί η ηθοποιός Fiona Glascott.

Η νέα αυτή αποκάλυψη φαίνεται να ήρθε από δημοσιογραφικό υλικό που έστειλε η Warner Bros στα μέσα και περιλάμβανε αναλυτική λίστα του cast με σειρά εμφάνισης. Το Hypable γράφει, “[Αυτή] εμφανίζεται σε μια λίστα ταξινομημένη με σειρά εμφάνισης, και για όση σημασία έχει, εμφανίζεται περίπου στα 3/4 της λίστας. Αμέσως μετά την McGonagall στη λίστα υπάρχουν οι Νεαρός Grindelwald και Νεαρός Dumbledore”.

Considering Dumbledore is actually a Transfiguration Professor at this time -- the role Professor McGonagall later took on -- chances are this is actually the Transfiguration classroom in the 1920s.

Αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι ότι η εμφάνιση της, με την πρώτη ματιά, δημιουργεί πρόβλημα στην επίσημη ιστορία του μαγικού κόσμου της J.K.Rowling καθώς η McGonagall κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει γεννηθεί ακόμα κατά τη διάρκεια του “Fantastic Beasts 2”.

Το “Fantastic Beasts 1” διαδραματίζεται το 1926 και το “Fantastic Beasts 2”, λίγο μετά, το 1927. Η McGonagall, σύμφωνα με το επίσημο lore μέχρι στιγμής, ξεκίνησε τη μόρφωση της στο Hogwarts το 1954 άρα αυτό σημαίνει ότι γεννήθηκε το 1935 κάτι που καθιστά αδύνατη την ύπαρξη της στο ιστορικό του “Fantastic Beasts”, πόσο μάλλον με μια ηθοποιό ηλικίας 35 ετών.

Αν δεν μιλάμε για κάποιο είδος fast-forward ή οράματος, τότε θα έχουμε μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές στον κανόνα του “Harry Potter”.

To “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου, ενώ για όσους θέλουν να το δουν νωρίτερα θα υπάρξουν ειδικές περιορισμένες προβολές στις 13 Νοεμβρίου σε όλη την Ελλάδα.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.