Το Novasports.gr παίζει μπάλα παντού!

  • 0 shares

Απολαύστε το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του Novasports.gr όπου και αν βρίσκεστε μέσω των διαδραστικών εφαρμογών για κάθε συσκευή. Οι εφαρμογές του Novasports.gr σας προσφέρουν:

  • Ζωντανές μεταδόσεις αγώνων-εκπομπών σε live streaming
  • Στιγμιότυπα αγώνων-συνεντεύξεις-εκπομπές
  • Τελευταίες ειδήσεις, την αρθρογραφία των δημοσιογράφων του Novasports, τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων
  • Το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων και τη ροή των αποτελεσμάτων από τις σημαντικότερες διοργανώσεις

Επιλέξτε την εφαρμογή που σας ενδιαφέρει και μάθετε περισσότερα.Οι συνδρομητές Vodafone έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν αποκλειστικά το πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο του Novasports.gr όπου και αν βρίσκονται  σε υψηλή ανάλυση (HD) στο κινητό τους. Απολαύστε το πρόγραμμα των καναλιών Novasports1, Novasports2, Novasports3*, τα οποία μεταδίδονται ζωντανά σε υψηλή ανάλυση  με κωδικοποίηση Η264, στερεοφωνικό ήχο και ανάλυση οθόνης 320x240, μέσα από το δίκτυο της Vodafone, απευθείας στο κινητό σας.Η υπηρεσία προσφέρει:

  • Με την υπηρεσία Novasports Mobile τώρα έχεις όλα τα σπορ ζωντανά στο κινητό σου!
  • Ζωντανή κάλυψη αγώνων και παρακολούθηση αθλητικών εκπομπών από τα κανάλια novasports 1, novasports 2 και novasports 3.**
  • Τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και τις σημαντικότερες αθλητικές διοργανώσεις.
  • Ειδήσεις της αθλητικής επικαιρότητας με την αξιοπιστία του novasports.gr

Πρόσβαση

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την πρόσβαση στο Vodafone Live/MyWeb και συνδεθείτε με τις υπηρεσίες Novasports Mobile με τρία απλά βήματα:
Για άμεση πρόσβαση στη σελίδα Νovasports Μobile στο κινητό σας, στείλτε ΔΩΡΕΑΝ μήνυμα από το Vodafone κινητό σας γράψτε την λέξη NOVA και στείλτε το μήνυμά σας στο 1222. Θα σας αποσταλεί ΔΩΡΕΑΝ απαντητικό SMS μέσω του οποίου θα μεταβείτε στη σελίδα επιλογής των υπηρεσιών novasports mobile.
Για τη λήψη της υπηρεσίας είναι απαραίτητη η χρήση κινητού 3G.

Χρεώσεις

Οι χρεώσεις δεδομένων για είσοδο στο vodafone live!/ MyWeb ισχύουν ανάλογα με το πρόγραμμα χρήσης. Η συνδρομή για το Novasports mobile (Novasports 1,2,3) κοστίζει 2,46 ευρώ/ εβδομάδα ή  6,15 ευρώ/μήνα. Η υπηρεσία Mobile TV είναι διαθέσιμη σε σημεία με κάλυψη 3G (HSDPA). Το σήμα σε HD (H264) είναι διαθέσιμο μόνο σε όσες συσκευές το υποστηρίζουν. Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 23%.


*Το πρόγραμμα του Novasports 3 προς το παρόν δεν μεταδίδεται σε υψηλή ανάλυση(HD).

** Μέρος του προγράμματος δεν μεταδίδεται από την υπηρεσία λόγω δικαιωμάτων.