Δάγλας: Η κορυφαία στιγμή της καριέρας μου

Μια αποστολή την οποία χαρακτήρισε «δύσκολη» ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Αλέκος Δάγλας, επισημαίνοντας όμως ότι η ανάληψη της τενικής ηγεσίας της Εθνικής Γυναικών αποτελεί την κορυφαία στιγμής της καριέρας του.

Μια αποστολή την οποία χαρακτήρισε «δύσκολη» ανέλαβε να φέρει σε πέρας ο Αλέκος Δάγλας, επισημαίνοντας όμως ότι η ανάληψη της τενικής ηγεσίας της Εθνικής Γυναικών αποτελεί την κορυφαία στιγμής της καριέρας του.

Ο Έλληνας κόουτς του Πρωτέα Βούλας τόνισε αρχικά ότι «τα συναισθήματα που αυτή τη στιγμή με γεμίζουν είναι χαρά και ευτυχία γιατί η Ομοσπονδία και πρόεδρος, κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, μου ανέθεσαν αυτή την αποστολή» και συμπλήρωσε: «Στην καριέρα μου κλήθηκα πολλές φορές να αναλάβω ομάδες με τις οποίες κατάφερα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι περήφανος, όμως αυτή η στιγμή είναι η κορυφαία στην καριέρα μου».

Μετά από έξι χρόνια ο Κώστας Μίσσας αποχαιρέτησε την ομάδα και τη θέση του αναλαμβάνει ο Δάγλας, ο οποίος απέδειξε ότι τρέφει μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο και στο έργο του προκατόχου του. «Άπαντες γνωρίζουν ότι είναι ύψιστη τιμή για κάθε προπονητή να εκπροσωπεί τη χώρα του. Η δουλειά μας δεν θα είναι εύκολη, καθώς αυτή η ομάδα τα τελευταία χρόνια κατάφερε με τις επιτυχίες της να ανεβάσει τον πήχη. Υπό την καθοδήγηση του μεγάλου προπονητή και δάσκαλου μου, Κώστα Μίσσα, μπόρεσε να δείξει στην Ευρώπη -κι όχι μόνο- ότι το ελληνικό μπάσκετ είναι εδώ», επεσήμανε.

Για να φέρει νέες επιτυχίες στη χώρα μας, ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, υποσχέθηκε να κάνει το καλύτερο, λέγοντας ότι «όλοι όσοι αγαπούν αυτή την ομάδα και γνωρίζω ότι είναι πολλοί, να είναι σίγουροι ότι θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου μαζί με τα κορίτσια να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών που έχουν όλοι οι Έλληνες και η Ομοσπονδία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.