Καταχειροκροτήθηκε ο Γιατζόγλου

Ο προπονητής της Καβάλας, Στιβ Γιατζόγλου, κατά την παρουσίαση των «αργοναυτών» χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές του αγώνα του «ΟΑΚΑ» για την Basket League.

Ο προπονητής της Καβάλας, Στιβ Γιατζόγλου, κατά την παρουσίαση των «αργοναυτών» χειροκροτήθηκε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού σε μία από τις πιο όμορφες στιγμές του αγώνα του «ΟΑΚΑ» για την Basket League.

Δυστυχώς στην Ελλάδα πρέπει να υπερτονίζονται τα αυτονόητα… Ο νυν τεχνικός της Καβάλας, μέσα στη σπουδαία αγωνιστική και προπονητική του σταδιοδρομία, αποτέλεσε παίκτης του Ολυμπιακού. Όχι απλά παίκτης, για την ακρίβεια, αλλά σημείο αναφοράς μίας εκ των σημαντικότερων ομάδων των «ερυθρόλευκων». Στο δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1970 ο Στιβ Γιατζόγλου έκανε θραύση με τους Πειραιώτες, κατακτώντας δύο Πρωταθλήματα Ελλάδας (1976 και 1978) και τέσσερα Κύπελλα (1976, 1977, 1978 και 1980). Στην πορεία των ετών πέρασε και από άλλες ομάδες, ως προπονητής, με το ήθος και το μοναδικό του στυλ να τον κάνουν να ξεχωρίζει.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού που βρέθηκε στο «ΟΑΚΑ», για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Basket League με την Καβάλα, δεν στάθηκε στο «ερυθρόλευκο» παρελθόν του 66χρονου προπονητή. Στην παρουσίαση των φιλοξενούμενων χειροκρότησε με θέρμη τον τεχνικό των «αργοναυτών», ο οποίος – ως πραγματικός κύριος που είναι – σήκωσε το χέρι κι ευχαρίστησε τους φιλάθλους για την αναγνώριση προς το πρόσωπό του. Ο Στιβ Γιατζόγλου είχε θερμό χαιρετισμό, πριν και μετά το ματς, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» Σάσα Τζόρτζεβιτς, αλλά και με τον αρχηγό Δημήτρη Διαμαντίδη. Τέτοιες είναι οι σκηνές που εξυψώνουν, στην πραγματικότητα, τον αθλητισμό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.