Γκέρσον: «Μερίδιο ευθύνης η διαιτησία»

Στις διαιτητικές αποφάσεις απέδωσε τον αποκλεισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Παναθηναϊκό, ο Πίνι Γκέρσον.

Στις διαιτητικές αποφάσεις απέδωσε τον αποκλεισμό της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τον Παναθηναϊκό, ο Πίνι Γκέρσον. Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως η «ομάδα του λαού» δεν είχε την απόδοση που θα έπρεπε σε ένα τόσο σημαντικό ματς, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια και για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Χαρακτηριστικά, ο Ισραηλινός κόουτς τόνισε στο μπλοκ που διατηρεί σε ισραηλινή ιστοσελίδα: «Είναι αλήθεια πως οι διαιτητές έκοψαν τα πόδια της Μακάμπι. Όχι όμως στο τέλος του αγώνα, αλλά στο ξεκίνημά του, όπως και στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Προς έκπληξή μου η διαιτησία ήταν καλή στην τελευταία περίοδο.

Η Μακάμπι όμως πρέπει να τα βάζει και με τον εαυτό της. Δεν μπορείς να επιτρέπεις σε έναν αντίπαλο που έχει 16 λάθη να σε περνά στο ranking. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός δεν έχουν καλύτερους παίκτες από τη Μακάμπι, αλλά αποδεικνύεται πως για να φτάσεις σε ένα Final 4 θέλεις το κάτι παραπάνω.

Πολλοί έλεγαν ότι ο Διαμαντίδης δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά εγώ τόνιζα πως ένας μεγάλος παίκτης φαίνεται στα ματς αυτά. Ο Διαμαντίδης ήταν ο εκτελεστής της Μακάμπι σε αυτό το παιχνίδι και είναι ο κορυφαίος στη θέση του στην Ευρώπη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.