Φόβοι για προβοκάτσια στην ΑΕΚ

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Ένωσης, υπάρχει έντονη ανησυχία για οργάνωση προβοκάτσιας στο αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη στείλει δύο μηνύματα στους φιλάθλους της ομάδας τα οποία αφορούν στη συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως ενημέρωσαν μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” το απόγευμα της Παρασκευής (30/3), στην ΑΕΚ έχουν φτάσει πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές και με σαφή στοιχεία για οργάνωση προβοκάτσιας στο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι κάποια άτομα θα επιχειρήσουν να περάσουν στις εξέδρες πιστόλια για ρίψη φωτοβολίδων ευθείας βολής.

Αυτά τα στοιχεία ερευνούν από το πρωί οι “κιτρινόμαυροι” σε συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων, με πρώτο εξ αυτών την αύξηση των δυνάμεων σεκιούριτι αλλά και συνολικά των μέτρων ασφαλείας. Οι επαφές μάλιστα είναι σε υψηλό επίπεδο και με την Αστυνομία και με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.

Ταυτόχρονα έχει ήδη υπάρξει ενημέρωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δημιουργήσουν ειδική περιφρούρηση, προκειμένου να μην επιτρέψουν να μην συμβεί το παραμικρό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.