Τριπλή εκπροσώπηση στο Μινσκ

Με τρεις αθλητές θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες αθλημάτων, που θα διεξαχθούν στο Μίνσκ, σε ότι αφορά τα αθλήματα κάνοε και καγιάκ.
16/05/2019 • 18:15
Ο Στέφανος Δημόπουλος
  • shares
Με τρεις αθλητές θα εκπροσωπηθεί η χώρα μας στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες αθλημάτων, που θα διεξαχθούν στο Μίνσκ, σε ότι αφορά τα αθλήματα κάνοε και καγιάκ. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Λευκορωσίας από τις 21 Ιουνίου έως τις 30 Ιουνίου. Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος 4000 αθλητές και αθλήτριες σε 15 διαφορετικά αθλήματα. 

 Στο C1 1000 μ. θα αγωνιστεί ο Στέφανος Δημόπουλος και στο Κ2 1000 μ. θα πάρουν μέρος οι Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Παναγιώτης Αντωνίου. 

«Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι. Ο Δημόπουλος έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις, και ελπίζουμε σε κάποιο καλό πλασάρισμα. Το διπλό είναι καινούριο πλήρωμα. Πρόκειται για νέους, ηλικιακά, αθλητές, μικρότερους των 20 ετών. Το μέλλον τούς ανήκει και η εμπειρία από αυτή τη διοργάνωση θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια», δήλωσε ο έφορος των εθνικών ομάδων Γιάννης Σκούρτης. 

Οι τρεις αθλητές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας και μέχρι τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μινσκ έχει προγραμματιστεί να πάρουν μέρος και σε άλλη διεθνή διοργάνωση προκειμένου να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
19/05/2019 • 07:20

Φιέστες με γκολ σε Τορίνο, Γκενκ. Φινάλε με σπασένς στα "Χάϊλαντς"

Φιέστα τίτλου κάνει απόψε η Γιουβεντους όμως η Αταλάντα με τον ενθουσιασμό της μπορεί να το χαλάσει έχοντας κάνει ήδη ζημιές φέτος στους πρωταθλητές. Θεαματικός αναμένεται ο τελικός κυπέλλου Ελβετίας όπως και το φινάλε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα με φοντο ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριιο