Αγώνες Κάνοε Καγιάκ και SUP στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχoινιά θα δώσουν ραντεβού στις 21 Απριλίου αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενοι του κάνοε, του καγιάκ και του SUP προκειμένου να πάρουν μέρος στους αγώνες που διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε – Καγιάκ.
29/03/2019 • 13:05
Αγώνες Κάνοε Καγιάκ και SUP στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο
  • shares
Η διοργάνωση θα είναι ανοικτή και οι συμμετέχοντες μπορούν να αγωνιστούν με κάθε τύπο σκάφους κάνοε – καγιάκ σπρίντ και σλάλομ, ωκεάνιο καγιάκ, SUP, και όλους τους τύπους καγιάκ.

Στο πανέμορφο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο, μια εγκατάσταση που διαθέτει όλες τις δυνατότητες για να πραγματοποιηθεί ένας δυνατός αγώνας, οι αθλούμενοι σε αυτά τα σκάφη θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στον ίδιο αγωνιστικό. στίβο με τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριές μας. Η διοργάνωση είναι μεσαίων αποστάσεων (περίπου 6 χλμ.).  «Ουσιαστικά πρόκειται για έναν αγώνα, ο οποίος αντικαθιστά τον αγώνα που πραγματοποιούσαμε στη Διώρυγα της Κορίνθου. Επειδή υπάρχουν λόγοι ασφάλειας, η ομοσπονδία, στην παρούσα φάση, δεν είναι διατεθειμένη να αναλάβει το ρίσκο και να κάνει εκεί μία διοργάνωση. Έτσι αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία και στους φίλους των αθλημάτων μας να πάρουν μέρος, μαζί με τους πρωταθλητές μας, σε έναν αγώνα που θα διεξαχθεί σε μία Ολυμπιακή Εγκατάσταση. Ο χώρος είναι ωραίος, διαθέτει όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και υπάρχουν οι δυνατότητες για να διεξαχθεί ένας μεγάλος αγώνας», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κάνοε Καγιάκ Αντώνης Νικολόπουλος. Δικαίωμα συμμετοχής στη διοργάνωση έχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διαθέτουν θεωρημένο δελτίο αθλητικής ιδιότητας ενώ όσοι δεν έχουν αθλητικό δελτίο μπορούν να πάρουν μέρος αρκεί να πληρούν τις προϋποθέσεις που έχει θέσει η Ε.Ο.Κ.Κ. 

Η εκκίνηση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στις 12.30.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
25/05/2019 • 07:28

Τελικοί κυπέλλου με ιδιαιτερότητες σε Ισπανία, Γερμανία, Σκωτία

Σε μια άλλη χρονική στιγμή η Μπαρτσελόνα, η Μπάγερν και η Σέλτικ θα ήταν τα ακλόνητα φαβορί. Τώρα η Βαλένθια δείχνει ικανή να αντισταθεί στην πιο κορεσμένη αντίπαλό της, η Λειψία ποντάρει στην αστάθεια των Βαυαρών και η Χαρτς ελπίζει σε συγκυρίες!