Αποθέωση για Μανωλά-Ρόμα, “σκληρά” λόγια για Μπαρτσελόνα

"Προσκυνούν" τη Ρόμα και τον Κώστα Μανωλά τα ιταλικά Μέσα, λόγο για ιστορικό διασυρμό των "μπλαουγράνα" κάνουν λόγο στην Ισπανία.

“Προσκυνούν” τη Ρόμα και τον Κώστα Μανωλά τα ιταλικά Μέσα, λόγο για ιστορικό διασυρμό των “μπλαουγράνα” κάνουν λόγο στην Ισπανία. 

“Ονειρική νύχτα για τη Ρόμα με Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλά” γράφει η ιταλική Gazzetta που συνεχίζει:

“Οι τζιαλορόσι σκόραραν με τον Βόσνιο στο πρώτο ημίχρονο, τον αρχηγό με πέναλτι και τον Έλληνα στο δεύτερο μέρος. Αριστούργημα από τον Ντι Φραντσέσκο, Μέσι και Σουάρες υποτονικοί, απογοητευτικός ο Ινιέστα”.

“Εκθαμβωτική Ρόμα” λέει η Corriere dello sport που συνοψίζει σε “η ομάδα του Ντι Φραντσέσκο έκανε φοβερή επιστροφή και νικώντας 3-0 την Μπαρτσελόνα του Μέσι προκρίθηκε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ” ενώ η Stampa, γράφει:

“Ιστορική “επιχείρηση” της Ρόμα: 3-0 την Μπαρτσελόνα και πετάει για τα ημιτελικά. Νοκ άουτ ο Μέσι και η παρέα του. Σπουδαία εμφάνιση από την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο που εξόντωσε τους Καταλανούς. Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλάς οι σκόρερ”.

“Μαύρη” νύχτα στην Καταλωνία

Εντελώς αντίθετο -όπως αναμενόταν- το κλίμα πίσω στην Ισπανία. 

“Η πτώση της αυτοκρατορίας της Μπάρσα” γράφει η Marca, υπογραμμίζοντας: “Η Ρόμα έβαλε τρία γκολ και άφησε την ομάδα του Βαλβέρδε εκτός Τσάμπιονς Λιγκ”.

Η As αναφέρει με τη σειρά της: “Ιστορικό χτύπημα για την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Βαλβέρδε συνετρίβη στη Ρώμη με μία ασυνήθιστη εμφάνιση. Τζέκο, Ντε Ρόσι και Μανωλάς δούλεψαν για το θαύμα, επιστρέφοντας από το 4-1 του πρώτου αγώνα”.

Εl mundo deportivo: “Οι μπλαουγράνα μένουν εκτός Ευρώπης αφού κατακλύστηκαν στη Ρώμη, σε ένα ματς που κατέληξε σε απίστευτη επιστροφή της Ρόμα”.

Τέλος, η καταλανική Sport γράφει: “Η Μπάρτσα διαλύθηκε στη Ρώμη, η ομάδα του Βαλβέρδε άξιζε τον αποκλεισμό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.