Απόλυτα πετυχημένο το Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών ΟΠΑΠ

Διονύσης Στρούμπος
17/03/2019 • 17:49
Το Ανοικτό Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ
  • shares
Με στόχο την ανάδειξη τεσσάρων βασικών αξιών, του ευ αγωνίζεσθαι, της αφοσίωσης, της ομαδικότητας και του σεβασμού φιλοξενήθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο Δημοτικό στάδιο "Δ.Δημητρίου" στον Δήμο Σπάτων-Αρτέμιδας το Ανοικτό Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ. Στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του αθλητικού χώρου του γηπέδου "Δ.Δμητρίου" βρέθηκαν εκατοντάδες παιδιά (από 6 έως και 13 ετών) και προπονητές τα οποία έπαιξαν, αθλήθηκαν και διασκέδασαν με τον καλύτερο τρόπο. 
Στο Ανοικτό Φεστιβάλ Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ έδωσαν το παρών πέρα από τον Δήμαρχο Σπάτων-Αρτέμιδας Δημήτρη Μάρκου, ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ο Σάκης Ρουβάς, οι παλαίμαχοι θρύλοι του ποδοσφαίρου Θωμάς Μαύρος, ο Τάσος Μητρόπουλος κ.αΤα χαμόγελα των παιδιών σ' έναν αθλητικό χώρο είναι ότι καλύτερο για όσους βρέθηκαν στα Σπάτα, ενώ το μήνυμα ήταν ξεκάθαρο "τα παιδιά θα πρέπει να ωθούνται προς τον αθλητσισμό". 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/06/2019 • 07:16

"Τελικοί" με φόντο την άνοδο και ντέρμπι με φόντο έναν τελικό!

Μικρό προβάδισμα έχουν οι γηπεδούχοι στα πλέϊοφ της Ιταλικής Serie C και της Ισπανικής Segunda División με τους αντιπάλους τους όμως ικανούς στο να αντισταθούν σθεναρά. Το πρώτο ντέρμπι του Κόπα Αμέρικα μπορεί να έχει γκολ γιατί διαθέτει ποιότητα και πάθος για διάκριση!