Κατέθεσε το υπόμνημα η ΑΕΚ και ζητά να λάμψει η αλήθεια

Υπόμνημα 50 σελίδων κατέθεσαν οι "κιτρινόμαυροι" και μεταξύ άλλων ζητούν να κληθεί ο Κομίνης για να απαντήσει σχετικά με τον λόγο που διέκοψε το ντέρμπι των "Δικεφάλων".

Στην αντεπίθεση περνά η ΠΑΕ ΑΕΚ σε ότι αφορά στην υπερασπιστική της γραμμή μέσω υπομνήματος στην επιτροπή εφέσεων για το ντέρμπι των “Δικεφάλων”. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στο υπόμνημα 50 σελίδων σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι η Ένωση αποδέχεται τα αιτήματα του ΠΑΟΚ προκειμένου να λάμψει η αλήθεια. 

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι τάσσεται υπέρ και της παρουσίας του διαιτητή Κομίνη ενώπιον της επιτροπής εφέσεων, έτσι ώστε να διευκρινίσει τον λόγο διακοπής της αναμέτρησης στην Τούμπα, αλλά και αν ποτέ σφύριξε ζητώντας από τις ομάδες να επιστρέψουν στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Αυτό που υποστηρίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι ότι ο λόγος της διακοπής είναι ξεκάθαρος και έχει να κάνει με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο, με τη συνοδεία των ατόμων ασφαλείας του, καθώς και της διπλής επίθεσής του προς τους ανθρώπους της Ένωσης. Επίσης κάνουν αναφορά στον Λούμπος Μίχελ και των όσων γράφονται στο φύλλο αγώνα ότι είπε στον διαιτητή της αναμέτρησης (“είσαι τελειωμένος”).

Οι “κιτρινόμαυροι” σημειώνουν επίσης στο υπόμνημα που κατέθεσαν ότι δεν είναι δυνατόν να μην αποτελούν λόγο διακοπής ενός παιχνιδιού όλα όσα συνέβησαν σε απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές. Τονίζουν ακόμα ότι αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο υπήρξε διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ παραμένει ο κίνδυνος αποβολής της Έλλάδας από τις διεθνείς ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.