Ξεκινάει σπριντ για να προλάβει τα δυσάρεστα

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένη να τρέξει τις εξελίξεις, σχετικά με την υπόθεση του Γενς Βέμερ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αναγκασμένη να τρέξει τις εξελίξεις, σχετικά με την υπόθεση του Γενς Βέμερ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη τιμωρηθεί με -6 βαθμούς για τη συγκεκριμένη υπόθεση και μια ακόμα τιμωρία τους, θα σημάνει και τον υποβιβασμό. 

Στον Γερμανό παίκτη οφείλονται 530 χιλιάδες ευρώ και οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, για να επιτευχθεί νέος διακανονισμός. Η συμφωνία θα πρέπει να επιτευχθεί μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα, διαφορετικά οι «πράσινοι» θα βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εξελίξεις. Ο Βέμερ αξιώνει να του καταβληθούν άμεσα 300 χιλιάδες ευρώ και τα υπόλοιπα σε δόσεις. 

Παράλληλα, η προσοχή των «πράσινων» θα στραφεί και στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Super League, όπου θα συζητηθεί το θέμα της αλλαγής του κανονισμού για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Οι «πράσινοι» θα επιδιώξουν να αλλάξει ο κανονισμός που προβλέπει τον υποβιβασμό αυτών των ομάδων, έτσι ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή του στο επόμενο πρωτάθλημα. 

Τέλος, δύσκολα θα υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα της καταβολής των χρημάτων που οφείλονται στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας, καθώς προτεραιότητα από την πλευρά Αλαφούζου έχει τεθεί η εύρεση λύσης στο θέμα του Βέμερ, ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός. Παράλληλα, οι διαπραγματεύσεις με την Pan Asia συνεχίζονται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.