“Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…”

Ο Κώστας Καϊμακόγλου εμφανίστηκε προβληματισμένος από τις τρεις εντός έδρας ήττες που έχει ο Παναθηναϊκός στη φετινή Ευρωλίγκα.

Ο Κώστας Καϊμακόγλου εμφανίστηκε προβληματισμένος από τις τρεις εντός έδρας ήττες που έχει ο Παναθηναϊκός στη φετινή Ευρωλίγκα. «Κάτι που συμβαίνει ξανά παύει να είναι σύμπτωση. Δεν πρέπει να δίνουμε στους αντιπάλους μας το δικαίωμα να σκέφτονται ότι μπορούν να περάσουν εύκολα από το ΟΑΚΑ. Πλέον, έχουμε το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό και στη συνέχεια το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς που μπορεί να μας δώσει μια καλύτερη θέση και να έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας» δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, όπως και στο παιχνίδι με την Ούνιξ, δεν ήμασταν καλοί σε όλο το παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δώσαμε στην Αρμάνι το δικαίωμα να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει και το κατάφερε. Εμάς, ευτυχώς, μας έκανε ένα δώρο η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ που νίκησε την Ούνιξ, οπότε προκριθήκαμε ήδη κι αυτό είναι το θετικό, ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Δεν χάθηκε και ο κόσμος με αυτή μας την εμφάνιση, αλλά σίγουρα τώρα θα πρέπει να ανασυνταχθούμε και να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να δούμε τι δεν κάνουμε καλά».

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δυσκολεύεται φέτος να ανατρέψουν παιχνίδια ο Καϊμακόγλου ειπε: «Είναι αλήθεια ότι όταν πήγε το παιχνίδι στους 14-15 πόντους για την Αρμάνι αυτό που σκεφτήκαμε ήταν ότι δεν πρέπει να χάσουμε τη διαφορά, μπαίνοντας σε άλλα σενάρια. Όντως φέτος η ομάδα δεν μπορεί να διατηρήσει τη διαφορά που παίρνει στα εκτός έδρας παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό. Εμείς πάντα προσπαθούμε, απλώς άλλες φορές σου βγαίνει κι άλλες όχι. Το θέμα δεν είναι να φτάνει το παιχνίδι εκεί και να αναγκαζόμαστε να το κυνηγάμε. Το θέμα είναι, ειδικά στην έδρα μας, να δείχνουμε από την αρχή τη δύναμή μας και ότι από το ΟΑΚΑ δεν μπορεί να περάσει κανένας. Έχουμε κάνει δύο φορές το ίδιο λάθος στο Top 16 και, αν με το καλό πάρουμε το πλεονέκτημα, πρέπει επιτέλους να μην περάσει κανείς από την έδρα μας».

Για το παιχνίδι με την Ούνιξ Καζάν, στη Ρωσία τόνισε: «Η Ούνιξ έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, σουτάρει πολύ από την περιφέρεια, έχει πολλούς εκτελεστές, αλλά νομίζω πως όπως και στα υπόλοιπα παιχνίδια το σημαντικότερο είναι τι κάνουμε εμείς. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Το πόσο επιθετικά θα μπούμε στο παιχνίδι και όχι μόνο στην επίθεση, για την οποία μας μιλούν συνέχεια οι προπονητές μας, αλλά και στην άμυνα, για να σταματήσουμε τους δημιουργούς της Ούνιξ. Αν βγάλουμε πολλή ενέργεια μπορούμε να πάρουμε τη νίκη και την πρωτιά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.