Γρηγορίου: «Μεγάλο πρώτο λόγο ο Ολυμπιακός»

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr αναλύοντας το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό δίνει ο Έλληνας τεχνικός.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε στον Αποστόλη Λάμπο και το novasports.gr αναλύοντας το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Τον πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό δίνει ο Έλληνας τεχνικός.

Κύριε Γρηγορίου με την διαφορά να είναι μεγάλη, τί ρόλο παίζει το κίνητρο σε ένα τέτοιο παιχνίδ; Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός να διατηρήσει το αήττητό του και ο ΠΑΟΚ να το σπάσει.

«Την δεδομένη χρονική στιγμή τον ΠΑΟΚ τον ενδιαφέρει να αποσπάσει οποιοδήποτε αποτέλεσμα καθώς δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση. Εν συνεχεία μπορεί να βάλει στο μυαλό του και το αήττητο του αντιπάλου. Αν και ο Ολυμπιακός δεν νομίζω να έχει ως κίνητρό  την διατήρηση του αήττητου. Το να νικήσει τον ΠΑΟΚ εντός έδρας αποτελεί από μόνο του ένα μεγάλο κίνητρο.»

Που μπορεί να κριθεί το συγκεκριμένο ντέρμπι;

«Νομίζω ότι θα κριθεί στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού, ειδικά αν πάρει κεφάλι στο σκορ, τότε θα δούμε άλλο ματς. Διότι από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να το διεκδικήσει, θα ανοιχτεί και πιστεύω πως μπορεί να υπάρξει και ευρύ σκορ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.»

Σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα, πιστεύετε ότι ο Φορτούνης μπορεί αν κρίνει αυτό το ματς;

«Νομίζω ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι ομάφων κι όχι προσώπων. Χρειάζεται συνολική απόδοση. Περισσότερο θα κριθεί στην απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών και όχι μιας ή δυο μονάδων.»

Από την άλλη υπάρχει και το σενάριο να ξεκινήσουν μαζί Μπερμπάτοφ-Αθανασιάδης. Πως κρίνεται αυτή την επιλογή εφόσον υπερισχύσει στην εντεκάδα;

«Θεωρώ πως Μπερμπάτοφ και Αθανασιάδης μαζί από την αρχή, σε εκτός έδρας παιχνίδι, και δη στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό δεν ταιριάζουν μαζί. Θα χάσει πολύ σε μαρκαρίσματα από τον χώρο της μεσαίας γραμμής.»

Πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας ψυχολογίας σε τέτοια παιχνίδια;

«Είναι πολύ σημαντικός. Σας είπα ότι ο ΠΑΟΚ δεν πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία με όλα αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό. Από την άλλη ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλή ψυχολογία κι αυτό αναμένεται να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω πως το πρώτο μέρος του παιχνιδιού θα είναι καθοριστικό ειδικά για την ψυχολογία του ΠΑΟΚ, το πώς θα ξεκινήσουν οι δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει την ευχέρεια να περιμένει, να έχει αναμονή και να το πάει ως το τέλος. Το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ.» 

Συνεπώς θεωρείτε ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο Ολυμπιακός; 

«Ναι, δίνω μεγάλο πρώτο λόγο στον Ολυμπιακό για το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί είναι όλα με το μέρος του.»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.