Βολικάκης: "Στόχος μου να σηκώνεται ψηλά η σημαία!" (pics)

Ο Χρήστος Βολικάκης είναι και πάλι στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και νιώθει δικαιωμένος για τους κόπους και τις θυσίες του
0
Βασίλης Κωνσταντόπουλος
14/09/2018 • 15:22
Ο Χρήστος Βολικάκης
  • shares
Ο Χρήστος Βολικάκης βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αγώνισμα του σκρατς, ενώ έχει πλασαριστεί στη δεύτερη θέση στους πόντους και το όμνιουμ, όπως ανακοίνωσε η διεθνής ομοσπονδία (UCI). Ο Βολιώτης ποδηλάτης παραμένει σταθερά στην ελίτ του αθλήματος της ποδηλασίας πίστας και δηλώνει δικαιωμένος για το επίτευγμα του. 

"Πλέον η παγκόσμια κατάταξη δείχνει τα πάντα και από εκεί προκύπτουν όλες οι προκρίσεις και από εκεί φαίνεται η σταθερότητα των αθλητών . Η παγκόσμια ποδηλασία αναπτύσσεται συνεχώς με ραγδαίους ρυθμούς. Το να βλέπω το όνομα μου στην κορυφή του κόσμου στο αγώνισμα του σκρατς, αλλά και στην δεύτερη θέση στα αγωνίσματα όμνιουμ και πόντων είναι κάτι μοναδικό και δικαιώνει όλους τους κόπους και τις θυσίες που έχω κάνει για να φτάσω σε αυτό το επίπεδο. Η αναγνώριση και ο σεβασμός από ανθρώπους της παγκόσμιας ποδηλασίας πραγματικά είναι μοναδικός. Όσο αγωνίζομαι, στόχος μου είναι να ανεβάζω την ελληνική σημαία & την ελληνική ποδηλασία στην  υψηλότερη θέση του κόσμου". 


Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
22/02/2019 • 08:23

Αγώνες φιλοδοξίες κι επιβίωσης σε Στρασβούργο, Βρέμη και Νταντί (video)

Σε δοκιμασία τίθεται απόψε η δυναμική της Λιλ και της Σεντ Ετιέν στην Γαλλία. Για την παραμονή τους, πλέον, παλεύουν η Νταντί στην Σκωτία και η Στουτγάρδη στην Γερμανία, έχοντας τύχη αρκεί βέβαια να είναι αποτελεσματικές!