Οι Εθνικές ομάδες στην Κροατία

Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες υπερπήδησης εμποδίων, που θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκεί από αύριο Πέμπτη (30/8) έως και την Κυριακή (2/9).
29/08/2018 • 23:47
Αγώνες δρόμου ιππασίας
  • shares
Στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας βρίσκονται οι Εθνικές ομάδες υπερπήδησης εμποδίων, που θα λάβουν μέρος στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, το οποίο θα πραγματοποιηθεί εκεί από αύριο Πέμπτη (30/8) έως και την Κυριακή (2/9).

Στην διοργάνωση θα αγωνιστούν περίπου 180 αθλητές με ισάριθμα άλογα από 9 χώρες, τις Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Κροατία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Τουρκία και ΠΓΔΜ. Η χώρα μας θα συμμετάσχει σε όλες τις κατηγορίες, Παίδων, Εφήβων, Νέων Ιππέων, Ενηλίκων και Αμαζόνων.

Οι συνθέσεις:

Εθνική Παίδων: Αθηνά Ζολώτα-Γιάρα με Stamiro 2, Άννι Μάγιο-Βατίδη με C Anton H, Σοφία Τόκη με Havanna Vant Steenputje, Συμεών Παρασχάκης με Boris Du Melnir-10. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Άγγελος Καρανικόλας-Οττάβυ με Alexandra, Σωτήρης Αντωνόπουλος με By Chance, Μαριάννα Γκουνέλλα με Cartogolda και Χρυσούλα Εβελίνα Βόγλη με Konche F Lafonten.

Εθνική Εφήβων: Πάολα Μαρτίνη με Electic Elvis C, Άννα Σοφία Δανάλη με Mister Chayote Z, Σελήνη Ποππ με Brandy Sugar SKB, Αντώνης Αντωνίου με Loon Illusion. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Δημήτρης Δρούγας με Magic De France, Μαρία Αναστασία Νικολαίδου με Flippo VDL και Μαρία Λουτσιάννα Ξεπαπαδάκη με Unique Du Holme.

Στην κατηγορία Νέων Ιππέων θα αγωνιστούν στο ατομικό ο Λεωνίδας Παλέγδας με Calista de la Hart και η Αμαλία Πανταζοπούλου με Clear the Way.

Εθνική Ενηλίκων: Κρίτων Ζαφειρόπουλος με Dicaprio, Άννα Μαρία Παπαγεωργίου με LC Waikiki Akino, Αικατερίνη Λασκαρίδη με Concordia 38, Γρηγόρης Βόγλης με Quelly Briquedalle. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Μαρία Παπουρδάνου με Unique de Rhodes, Δημήτρης Νάτσης με Mini Dollar και Ευθύμης Κρεμιώτης με Rockstar.

Ομάδα Αμαζόνων: Κατερίνα Ντουμποντέλ με Fleur VL, Βαλέρια Ζαχαρίου με D’ Artagnan, Καρολίνα Βογδάνου με Antrax, Αγγέλικα Καρακασίλη με Captain Cunterbunt. Στο ατομικό θα αγωνιστούν: Στεφανία Παπαδημητρίου με Atash De La Hogue, Ίρμα Φραγκογιάννη-Μάτσα με Rehxaco Louwenn, Έλεν Σχούτ με Chicago W, Δανάη Ελευθερία Μπεσδεμιώτη-Αβραμίδου με Campino 485.

Αρχηγός της ελληνικής αποστολής είναι ο Α’ αντιπρόεδρος της ΕΟΙ Κώστας Καρακασίλης και αρχηγός ομάδας ο Πάρης Κουτσογιάννης.
Γράψτε το σχόλιο σας...
20/01/2019 • 08:15