Με Παπουλή στην πεντάδα (vid)

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία προς τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου με γκολ του Παπουλή επικράτησε του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης και πλησίασε στους δύο βαθμούς την τέταρτη της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία προς τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου με γκολ του Παπουλή επικράτησε του Εργοτέλη στο ντέρμπι της Κρήτης και πλησίασε στους δύο βαθμούς την τέταρτη της βαθμολογίας ΑΕΚ.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Νίκος Αναστόπουλος για την ομάδα του. Ο Παπουλής εκμεταλλεύτηκε με τον πιο ιδανικό τρόπο το λάθος των Δάρλα, Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι δεν συνεννοήθηκαν και απέτυχαν να διώξουν την μπάλα και με σουτ στο ένατο λεπτό άνοιξε το σκορ για τον ΟΦΗ.

Μετά το γκολ το σύνολο του Καραγεωργίου προσπάθησε να αποκτήσει τον έλεγχο του αγώνα και να πιέσει ψηλά για να κλείσει στην περιοχή του Βεζυρίδη τους φιλοξενούμενους. Η κατοχή ήταν συντριπτικά υπέρ του Εργοτέλη, ωστόσο οι γηπεδούχοι όσες φορές βρέθηκαν απέναντι από τον Βεζυρίδη δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους ο ΟΦΗ έδιωξε την πίεση από την περιοχή του και κράτησε σχετικά εύκολα το προβάδισμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο γρήγορος όπως στο πρώτο. Ο ΟΦΗ είχε κλείσει τους διαδρόμους προς την εστία του Βεζυρίδη και πίεζε ψηλά για να μην επιτρέψει στους αντιπάλους να φτάσουν με ευκολία στην περιοχή. Ο Εργοτέλης συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή να έχει την υπεροχή, αλλά να αδυνατεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ.

Ο Καραγεωργίου με την είσοδο του Κατσικοκέρη έκανε πιο επιθετική την ομάδα του, αλλά η αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων ήταν υποδειγματική, διατηρώντας έτσι σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Μάλιστα ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε “καθαρίσει” τη νίκη στο 71′ με τον Σίσιτς, ωστόσο ο τελευταίος έστειλε από κοντά την μπάλα πάνω στον Πίρσον. Αυτή ήταν και η μοναδική αξιόλογη φάση στο δεύτερο μέρος και από τις δύο ομάδες.

Στις καθυστερήσεις ο Κουτσιανικούλης αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια, αφήνοντας τον Εργοτέλη με δέκα παίκτες. Η απόφαση του Σπάθα να αποβάλει τον παίκτη των γηπεδούχων εξόργισε τον Καραγεωργίου, ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να διαμαρτυρηθεί στον ρέφερι της αναμέτρησης.

Η εξέλιξη του αγώνα:

Διοργάνωση: Super League
Αγωνιστική: 20η
Αγώνας: Εργοτέλης-ΟΦΗ
Γήπεδο: Παγκρήτιο Στάδιο
Διαιτητής: Σπάθας
Βοηθοί: Ακρίβος, Γκάγκας

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Πίρσον, Σαρρής, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Γιοβάνοβιτς, Φραγκουλάκης, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Δάρλας, Κουτσιανικούλης, Ολίσε

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Γεωργίου, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Κάλαϊτζιτς, Βάλντο, Βερόν, Παπουλής, Σίσιτς, Λόπεζ, Καμπάνταης

Δείτε τι δήλωσαν πριν την έναρξη της αναμέτρησης οι Χάντι του Εργοτέλη και Ζαχαράκης του ΟΦΗ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.