Πασκουάλ: «Να κερδίσει ο καλύτερος» (video)

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τα πάντα για τον τίτλο της Basket League και ευχήθηκε να τον κατακτήσει ο καλύτερος.

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods θα δώσει τα πάντα για τον τίτλο της Basket League και ευχήθηκε να τον κατακτήσει ο καλύτερος.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός των «πράσινων» στην σημερινή συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ:

«Είναι ο πρώτος χρόνος εδώ και ελπίζω του χρόνου να μην χρειαστώ μεταφραστή. Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι και ελπίζω να γίνει ένα ωραίο πρωτάθλημα. Πάντα δυστυχώς ένας κερδίζει και όλοι χάνουν. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα. 

Η ζωή έχει δείξει ότι πολλές φορές προσπαθείς το ίδιο και κερδίζεις και κάποιες όχι. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Ελπίζω και οι 4 ομάδες να χαρίσουν το καλύτερο θέαμα και ελπίζω ότι θα το προσφέρουμε. Και όλοι οι θεατές να το χαρούν αυτό, χωρίς βία και να πάνε όλα καλά. 

Όσο για τον ημιτελικό, θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα πολύ καλή. Έχει κερδίσει τους 11 από τους τελευταίους 12 αγώνες. Τακτικά και αγωνιστικά προετοιμάζει καλά τους αγώνες της και θα πρέπει να δώσουμε το 100%. Όπως είπε και ο Βασίλης, αλλά και ο κόουτς Σφαιρόπουλος, να κερδίσει ο καλύτερος».

Για το κλίμα που πρέπει να υπάρξει σε ημιτελικούς και τελικούς, ο Πασκουάλ τόνισε:
«Όλοι εμείς, οι πρωταγωνιστές του αθλήματος θα πρέπει να δίνουμε το καλό παράδειγμα για να μην υπάρχει το παραμικρό ίχνος βίας στα γήπεδά μας. Αφού είμαστε κάτω από την Ακρόπολη, πρέπει να πάρουμε τον πολιτισμό και το πνεύμα για να δώσουμε το παράδειγμα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολιάζει πως “οι προπονητές και οι παίκτες πρέπει να δίνουμε το παράδειγμα. Άλλοι είναι οι παράγοντες του αθλητισμού που δίνουν την σπίθα στους κακούς οπαδούς, που δίνουν το ερέθισμα για επεισόδια στα γήπεδα».

Για την παρουσία του Προμηθέα στα ημιτελικά:
«Ο Προμηθέας Πάτρας είναι εδώ επειδή το αξίζει. Έχουν δημιουργήσει μια ομάδα πολύ έξυπνη, που γίνεται καλύτερη κάθε μέρα που περνάει. Δεν ξέρω τι σημασία μπορεί να έχει για εσάς ο Προμηθέας Πάτρας, αλλά είμαι σίγουρος ότι αυτό έχει προκύψει από μια πολύ σοβαρή δουλειά. Μπορεί να γίνει το παράδειγμα για πολλές άλλες ομάδες στο μέλλον».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος σε σχέση με την Ισπανία:
«Αυτή είναι λίγο δύσκολη ερώτηση. Οι κοινωνίες είναι διαφορετικές στις δύο χώρες, για να μπορέσω να εξηγήσω τη διαφορά ίσως θα έπρεπε να πιούμε έναν καφέ. Το λέω αυτό γιατί έχω προσαρμοστεί πλέον στα δεδομένα της Ελλάδας και μπορώ να πιω καφέ με όλους (γελάει). Ξεκινώντας από τον χώρο που γίνεται αυτή η συνέντευξη, υπάρχουν αρκετές ομοιότητες με την Ισπανία».

Για το αήττητο στο πρωτάθλημα:
«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε κάνει αήττητη πορεία ως τώρα, αλλά αυτό βγαίνει από το μυαλό μας. Δεν το κοιτάμε πλέον. Πάμε για τα επόμενα. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, θα πρέπει να προετοιμαστούμε πάρα πολύ σοβαρά γι αυτά τα παιχνίδια. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Πρόκειται για έναν αντίπαλο που είναι πολύ διαβασμένος τακτικά. Θα πρέπει να δώσουμε το 100% για να προκριθούμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.