Ευχαρίστησε τους φιλάθλους ο ΟΦΗ

Η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό Ρόδου.

Η διοίκηση του ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό Ρόδου. 

Αναλυτικά:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του ΟΦΗ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας για την υποδειγματική παρουσία του στο παιχνίδι με τον Ιαλυσό Ρόδου στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης. 

Παρά το άτυχο αποτέλεσμα, οι περίπου 5 χιλιάδες φίλαθλοι που έδωσαν το παρών στο γήπεδο μας, χειροκρότησαν τους παίκτες μας και εκτίμησαν την προσπάθεια που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο, για την επίτευξη του νικηφόρου αποτελέσματος και παρά τις προκλήσεις στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, στην συντριπτική τους πλειοψηφία. 

Αυτό θέλουμε και αυτό επιθυμούμε και στα επόμενα παιχνίδια που θα δώσουμε στο γήπεδο μας μέχρι το τέλος. Μια ατμόσφαιρα που ζηλεύουν όχι μόνο ομάδες της Γ Εθνικής, αλλά και ομάδες Σούπερ Λίγκ. 

Ένα γεμάτο γήπεδο, που θα υπενθυμίζει σε φίλους και αντίπαλους, το πόσο ξένη είναι αυτή η κατηγορία για το μέγεθος του ΟΦΗ. 
Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα, έχει το πιο γνήσιο ποδοσφαιρικό γήπεδο στην Ελλάδα και κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει την μεγάλη του ιστορία. 

Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στα 9 επόμενα παιχνίδια μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος. 

Εννέα τελικούς στους οποίους θα τα δώσουμε όλα για την άνοδο! 
Κόσμος, παίκτες και διοίκηση θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια μέχρι το τέλος και πιστεύουμε ακράδαντα ότι στις 15 Μαΐου εμείς θα είμαστε εκείνοι που θα πανηγυρίζουμε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.