Γιόρτασαν τα 10 χρόνια στην Α1 οι Πατρινοί

Με μια μεγάλη γιορτή που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου η ΕΑ Πατρών γιόρτασε την 10ετή συνεχόμενη παρουσία 1του τμήματος βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής.

Με μια μεγάλη γιορτή που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου η ΕΑ Πατρών γιόρτασε την 10ετή συνεχόμενη παρουσία 1του τμήματος βόλεϊ στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής. Στην έναρξη της εκδήλωσης έγινε μια μικρή ανασκόπηση για τα όσα έχει πετύχει η ΕΑΠ σε αυτά τα 10 χρόνια σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Στην συνέχεια προβλήθηκε ειδικό βίντεο-αφιέρωμα με στιγμές από αγώνες που έχει δώσει η ΕΑΠ σε αυτά τα 10 χρόνια.

Ακολούθως πήρε το λόγο ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Π. Ταρνατoρος ο οποίος είπε: «Ευχαριστούμε την διοίκηση της ΕΑΠ, τους παράγοντες και τους αθλητές για την φιλοξενία αυτό το Σαββατοκύριακο. Η ΕΣΑΠ εδώ και μερικά χρόνια διαχειρίζεται το πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής και υπήρξαν ομάδες που πέρασαν απαρατήρητες αλλά και ομάδες που σφράγισαν περιόδους και εποχές. Σήμερα έχω την τιμή να είμαι στο βήμα μιας τέτοιας ομάδας που έχει αφήσει την σφραγίδα της, είναι από την περιφέρεια με όλες τις δυσκολίες που έχει αυτή η παράμετρος και εκπροσωπεί πολλά χρόνια το βόλεϊ στην Ελλάδα».

Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος της ΕΑΠ, Μανόλης Ρογδάκης: «Νομίζω ότι η πορεία της ΕΑΠ αντιστοιχεί στην πορεία του Ελληνικού βόλεϊ το οποίο είχε υψηλό επίπεδο σε σχέση με σήμερα επειδή υπήρχε η συμμετοχή πρόσωπων που έδιναν αίγλη στο άθλημα. Σε αυτό το καθεστώς μπήκα και εγώ να βοηθήσω αλλά νομίζω ότι οι μεγάλες πορείας των Ελληνικών ομάδων δεν βασίστηκε σε ιδιαίτερα σωστές βάσεις αλλά στην οικονομική συνεισφορά των παραγόντων και των φιλοδοξιών των προπονητών».

Αναλυτικά οι βραβεύσεις που έγιναν ήταν οι εξής: Ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Νίκος Νικολόπουλος βράβευσε τον τεχνικό Αρη Αγγελόπουλο ο οποίος είπε: «Είμαι βαθιά συγκινημένος που είμαι πάλι εδώ γιατί έχω την μοναδικότητα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι 31 χρόνια στην ΕΑΠ την οποία υπηρέτησα ως αθλητής και προπονητής. Πρώτα από όλα θα μοιραστώ αυτό το βραβείο με τον πρώτο μου προπονητή, Νίκο Μακρή και στη συνέχεια με τους συμπαίκτες μου με τους οποίους από το 1984 ως το 2004 χτίσαμε μια ιστορία όπου η ομάδα έφτασε να βγει στην Ευρώπη. Μοιράζομαι αυτό το βραβείο με όλους όσους συνεργάστηκα αλλά και με την οικογένεια μου που με άντεξε. Θα κρατήσω την διαδρομή».

Ο κ. Νίκος Νικολόπουλος υπογράμμιζε: «Από το 1927 η ΕΑΠ έδειξε ότι μπορεί και παρά τις κακές οικονομικές συνθήκες θα μπορέσει και στο μέλλον. Το βέβαιο είναι ότι η ΕΑΠ μοίρασε χαρά, συγκινήσεις και μια ολόκληρη πόλη είχε το δικαίωμα να ονειρεύεται ότι μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά από τους μπροστινούς. Ευχόμαστε μετά από 10 χρόνια να είμαστε πάλι εδώ με περισσότερες διακρίσεις». Αμέσως μετά το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, Κ. Μανωλόπουλος τίμησε τον Γιάννη Νικολάκη ο οποίος σημείωσε: «Είναι χαρά και τιμή που λαμβάνω αυτό το έπαθλο, αν και πέρασα μικρό χρονικό διάστημα στην ΕΑΠ ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για μένα. Βέβαια νιώθω ότι σε μια βίλα που κτίστηκε αυτά τα 10 χρόνια, εγώ έβαλα μόνο το γκαζόν και το μεγαλύτερο μερίδιο ανήκει στον Γιώργο και τον Αρη. Ευχαριστώ πολύ τον κ. Ρογδάκη και τον κ. Βασιλείου για την τιμή που μου κάνουν αλλά και τους φιλάθλους της ΕΑΠ που με κράτησαν στην ομάδα».

Στη συνέχεια, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, κ. Λεονταρίτης βράβευσε τον προπονητή Γιώργο Χριστόπουλο ο οποίος είπε: «Δεν θα πω πολλά λόγια, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργαστήκαμε μέχρι σήμερα. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, προβλήματα αλλά όλοι στηρίξαμε αυτή την προσπάθεια και τα εύσημα ανήκουν σε όλους». Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν Έλληνες αθλητές και πιο συγκεκριμένα οι Γ. Μαντέκας, Μ. Γκιούρδας, Β. Κουρνέτας, Ν. Ρουμελιώτης, για την παρουσία τους στην ομάδα και το βραβείο παρέλαβε ο Γ. Μαντέκας. Ακολούθως οι παλιοί αθλητές της ΕΑΠ, οι Μ. Λαμπρόπουλος, Δ. Κόζης και Γ. Μαυρομάτης και επειδή απουσίαζαν το βραβείο παρέλαβε ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, κ. Τσίκα. Ακολούθως τιμήθηκαν ξένοι παίκτες της ΕΑΠ και πιο συγκεκριμένα οι Μ. Γιούρισιτς, ο Α. Ζέκοφ, Μ. Γιορντάνοφ και ο Μ. Τζίλσον και τα βραβεία παρέλαβε ο Μ. Γιούρισιτς από το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ, Κ. Παίσιαδη.

Στη συνέχεια τιμήθηκαν τρεις εταιρείες που τα τελευταία χρόνια αποτελούν βασικούς χορηγούς της ΕΑΠ, την εταιρεία αναψυκτικών Λουξ, την εταιρεία Super Cargo και την κατασκευαστική MALCO. Τα βραβεία πήρε ο εκπρόσωπος της ΛΟΥΞ, Πλ. Μαρλαφέκας από τον αντιπεριφερειαρχή, Γ. Αγγελόπουλο. Ο Πλάτωνας Μαρλαφέκας, τόνισε: «Εγω είμαι στην ΕΑΠ τα τελευταία 5 χρόνια και πάντα έλεγα ότι πρέπει σε ένα πρωτάθλημα όλες οι ομάδες να ξεκινούν από την ίδια γραμμή. Αν δεν γίνει αυτό, τότε δεν θα έχουμε πρωτάθλημα. Στην ελλάδα δεν υπάρχει πραγματικός αθλητισμός γιατί υπάρχουν 2 μεγάλες ομάδες, αν δεν το αναστρέψουμε αυτό, τότε θα είμαστε στο μηδέν». Τέλος τιμήθηκαν ο πρώην πρόεδρος Γιάννης Σπυρίδωνος, ο επί σειρά ετών έφορος, Μιχάλης Σίμος και ο παλαίμαχος αθλητής Γιάννης Σούλης ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του από τον πρόεδρο της ΕΑΠ, Μ. Ρογδάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.