Προτάθηκε αλλά «κόπηκε» ο Σιμάο

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του, λόγω της μακράς αποχής του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ προτάθηκε τις τελευταίες ημέρες στην ΑΕΚ, όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν αρνητικός στο ενδεχόμενο απόκτησής του, λόγω της μακράς αποχής του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού είναι ανάμεσα στα ονόματα που έχουν φτάσει στα γραφεία της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, μέσω προτάσεων μάνατζερ, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, μετά το πέρασμά του από την Αλ Αχλί. 

Ο Μοζαμβικανός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στους «πράσινους» από το 2007 έως το 2012, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για ένα χρόνο στην Κίνα. Στη συνέχεια φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε έως το 2016. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Αλ Αχλί, με την οποία είχε 19 συμμετοχές μέχρι τον περασμένο Μάρτιο, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα της. Από τότε έχει μείνει χωρίς ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.