Το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου με τον αέρα της WIND

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου, υποδέχτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το Ναύπλιο.
03/06/2015 • 12:06
Το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου με τον αέρα της WIND
  • shares
Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός, το 1ο Τρίαθλο Ναυπλίου, υποδέχτηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος το Ναύπλιο.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο 30 Μαΐου, όπου 43 τριαθλητές Δημοτικού και Γυμνασίου, ξεπερνώντας τους εαυτούς τους προσφέροντας ένα απίστευτο θέαμα. Η εκδήλωση κορυφώθηκε την Κυριακή 31 Μαΐου, καταφέρνοντας να συγκεντρώσει στην κεντρική προβλήτα του Ναυπλίου μπροστά στο φάρο και το ιστορικό Μπούρτζι, σχεδόν όλη την αφρόκρεμα του Ελληνικού Τριάθλου μαζί με πλήθος τριαθλητών όλων των επιπέδων, ανεβάζοντας τον αριθμό των συμμετοχών στους 286 (244 ατομικές και 42 ομαδικές). 

Οι αθλητές ξεκίνησαν πλημμυρίζοντας τη θάλασσα του Ναυπλίου με φόντο το Μπούρτζι, ποδηλατώντας το λιμάνι και όλη την παραλιακή σε μήκος 10 χλμ και τρέχοντας στα μαγικά σοκάκια της πόλης και την ξεχωριστή πλατεία Συντάγματος, ανάμεσα σε εθελοντές και θεατές, καταχειροκροτούμενοι. 

Η WIND, εκτός από χορηγικά, συμμετείχε και αγωνιστικά με εργαζόμενους της, συνδέοντας παράλληλα το Τρίαθλο με το νέο Τriple play, την οικονομική λύση για ολοκληρωμένη επικοινωνία, κινητό σταθερό και Internet, για όλη την οικογένεια, μέσα και έξω από το σπίτι. 

Στη διάρκεια των απονομών, ο υπεύθυνος Καταστημάτων WIND Άργους – Ναυπλίου, Περικλής Κατσαρός μαζί με τον Γιώργο Τσαπρούνη, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων WIND, βράβευσαν τον παρατριαθλητή Νίκο Παπαγγελή για την εξαιρετική του προσπάθεια και επίδοση στον αγώνα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/09/2018 • 08:23

Πάθος και πίεση στα ματς του Μάντσεστερ και του Μιλάνου

Το Αγγλικό Λιγκ Καπ μας δίνει καλές ιδέες απόψε. Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ προφανώς και θέλει μια επιβλητική παρουσία μετά από τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις. Παραγωγικό ματς περιμένουμε και στο Μιλάνο όπου η Ίντερ φιλοξενεί την Φιορεντίνα

19/09/2018 • 10:52