7ος όμιλος: Θεωρητικά υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και τέρματα σε αυτό το διάστημα 1 υπέρ και 7 κατά, μοιάζει ως ένα κακόγουστο αστείο, όταν μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 5 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ και τέρματα σε αυτό το διάστημα 1 υπέρ και 7 κατά, μοιάζει ως ένα κακόγουστο αστείο, όταν μιλάμε για την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης. Σε μεγάλη κρίση η «βασίλισσα» έχασε το Σάββατο μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» από την Λεβάντε, με τους οπαδούς να αποδοκιμάζουν τους παίκτες, ζητώντας επιτακτικά την απομάκρυνση του Λοπετέγκι. Προς το παρόν η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές τον στηρίζουν, αλλά με το ντέρμπι απέναντι στην Μπαρτσελόνα να ακολουθεί, το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Βικτόρια Πλζεν, μοιάζει η κατάλληλη ευκαιρία για τους Μαδριλένους να επιστρέψουν στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις.
Η πρωταθλήτρια Τσεχίας μοιάζει ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτόν τον 7ο όμιλο και μετά το 0-5 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Ρόμα, έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την βεβαιότητα της 4ης θέσης. Ο Καρβαχάλ θα απουσιάσει από την Ρεάλ, οι τραυματίες Κολάρ, Κόπιτς και Κόβαρικ από τους φιλοξενούμενους
Πθανή ενδεκάδα Ρεάλ (4-3-3) Νάβας – Νάτσο, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Κρόος – Μπέιλ, Ασένσιο, Μπενζεμά.
Πιθανή ενδεκάδα Πλζεν (4-2-3-1) Κοζάτσικ – Λιμπέρσκι, Χούμπνικ, Χέιντα, Ρέζνικ – Προτσάζκα, Χροσόβσκι – Πετρζέλα, Χοράβα, Ζέμαν – Κρμέντσικ
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Ρόμα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Αρκετά ασταθής είναι φέτος η Ρόμα και ήδη στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα από την Σπαλ, βρέθηκε στην 7η θέση και με το ντέρμπι στο «Σαν Πάολο» απέναντι στη Νάπολι να ακολουθεί. Μετά το ευρύ 5-0 επί της Πλζεν την προηγούμενη αγωνιστική έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τις νίκες της και να πιάσει κορυφή, «γκρεμίζοντας» από εκεί τους Ρώσους. Απόντες για τους «τζιαλορόσι» είναι οι τραυματίες Περότι, Ρικ Κάρσντορπ και Παστόρε, αποδεκατισμένη θα παρουσιαστεί η ΤΣΣΚΑ με επτά απόντες, τους Βάσιν, Μακάροφ, Μπίστροβιτς, Κουτσάγιεφ, Χερνάντες και Σενίκοφ και τον τιμωρημένο Ακινφέεφ.
Πιθανή ενδεκάδα Ρόμα (4-2-3-1) Όλσεν – Φλορέντζι, Μανωλάς, Φάτζιο, Κολάροφ – Ν’Ζονζί, Κριστάντε – Ουντέρ, Κλάιφερτ, Πελεγκρίνι – Τζέκο.
Πιθανή ενδεκάδα ΤΣΣΚΑ (3-4-2-1) Πόμαζουν – Ναμπάμπκιν, Τσέρνοφ, Μπεκάο – Ομπλίακοφ, Μπιγιόλ, Ακχμέτοφ, Φερνάντες – Τζαγκόεφ, Βλάσιτς – Τσαλόφ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.