Οι παίκτες του Destiny 2 λύνουν σιγά σιγά τον γρίφο του Malfeasance Quest

Και το rewarded όπλο είναι "εκρηκτικά" δυνατό!Το Malfeasance hand cannon είχε ξεφύγει από τους...

Και το rewarded όπλο είναι “εκρηκτικά” δυνατό!

Το Malfeasance hand cannon είχε ξεφύγει από τους παίκτες του Destiny 2 από το ξεκίνημα του Forsaken σιγά σιγά όμως οι fans ανακαλύπτουν σχετικά τμήματα του quest.

Σύμφωνα με τη Forbes, το εξωτικό όπλο αποτελεί μυστήριο εδώ και καιρό, αφού οι παίκτες αποκτούν διακοσμητικά του και μάλιστα διαφημίστηκε πριν την κυκλοφορία του expansion Forsaken. Ορισμένοι παίκτες μπορεί να έχουν βρει τμήματα του quest που οδηγούν στη απόκτηση του αλλά κανένας δεν έχει ολοκληρώσει τη δοκιμασία.

Οι Dataminers είναι πεπεισμένοι ότι το μέρος που λέγεται Callum’s Grave σχετίζεται με την αφετηρία του Malfeasance quest. Η τοποθεσία βρίσκεται στην Dreaming City strike The Corrupted, μέσα στο Ascendant Plane. Μια ομάδα ατόμων κατάφερε να βρει την τοποθεσία Callum’s Grave πραγματοποιώντας άλματα σε σημεία που δεν φτιάχτηκαν για αυτόν σκοπό.

Callum’s Grave Callum’s Grave

Η τοποθεσία πιθανότατα να είναι ο τάφος του Callum αφού τρύπες από σφαίρες και ένα σκίτσο του Shin Malphur, το golden gun, είναι ζωγραφισμένο με στάχτη στον τοίχο, στοιχεία που ανήκουν στην ιστορία του Malfeasance. Δυστυχώς το Malfeasance hand cannon δεν φαίνεται πουθενά, το οποίο πολλοί αναζητούν αφού κάθε πέμπτο hit προκαλεί μια δυνατή έκρηξη. Το quest σίγουρα θα ανακαλυφθεί κάποια στιγμή και θα είναι διαθέσιμο στους παίκτες χωρίς να χρειάζεται να πραγματοποιείς τυχαία άλματα για να φτάσεις στην τοποθεσία.


Ο Βασίλης (DonEsteban) όταν δεν είναι στο Φαράγγι των Επικαλεστών πιθανότατα θα κυνηγάει Pokemon ή Zombies με καραμπίνα. Μπορείτε τον βρείτε στο Facebook.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.