Στάση αναμονής για τον Καρέλη

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Νίκου Καρέλη, με τις πιθανότητες παραχώρησής του σε ομάδα του εξωτερικού να αυξάνονται καθημερινά.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το μέλλον του Νίκου Καρέλη, με τις πιθανότητες παραχώρησής του σε ομάδα του εξωτερικού να αυξάνονται καθημερινά. Ήδη, ενδιαφέρον για τον διεθνή επιθετικό έχουν εκδηλώσει οι Παλέρμο και Γκενκ, με την ιταλική ομάδα να έχει κάνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση, προς την πλευρά των «πράσινων». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Σικελοί προσφέρουν στο «τριφύλλι» περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, για τον νεαρό ποδοσφαιριστή. 

Το συγκεκριμένο ποσό δεν ικανοποιεί τους «πράσινους», οι οποίοι αξιώνουν περισσότερα χρήματα, για να παραχωρήσουν τον παίκτη. Παράλληλα, περιμένουν εντός των επομένων ημερών κίνηση και από την πλευρά των Βέλγων, για την παραχώρηση του Καρέλη. Η Γκενκ είχε ενδιαφερθεί για τον παίκτη και το περασμένο καλοκαίρι. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μπει στη συμφωνία και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, το οποίο θα φτάνει το 20%, ενώ θα επιδιώξει να υπάρξει και ρήτρα, σε ενδεχόμενη επιστροφή του παίκτη για άλλη ελληνική ομάδα. 

Από εκεί και πέρα, σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Καρέλης, οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση του Ζόζεφ Μαρτίνες. Ο επιθετικός από τη Βενεζουέλα παραχωρείται από την Τορίνο και ο Αντρέα Στραματσιόνι φέρεται να έχει καλή άποψη για την αγωνιστική του αξία. Σχετικά με το θέμα του δεξιού μπακ, οι «πράσινοι» δεν αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση κάποιου παίκτη, αν πρώτα δε λυθεί η συνεργασία με τον Χρήστο Μπούρμπο. 

Επίσης, εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η μετεγγραφή του Ολιβιέ Μπουμάλ στους «πράσινους». Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας δυόμισι ετών με το «τριφύλλι» και στη συνέχεια θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσιόνι. Τέλος, το «τριφύλλι» εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης ενός επιτελικού μέσου, προκειμένου να έχει μια ακόμα λύση στα χέρια του ο Ιταλός τεχνικός, εν όψει της συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.