Κλοπ: «Δεν είναι σοβαρό το πρόβλημα του Τσαν»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με τον τραυματισμό του Εμρέ Τσαν, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε καθησυχαστικός σχετικά με τον τραυματισμό του Εμρέ Τσαν, στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Γουότφορντ. Ο Γερμανός τεχνικός τόνισε πως ο μέσος της ομάδας του δεν έχει κάτι ανησυχητικό και πως σύντομα θα είναι και πάλι στη διάθεσή του.

Αρχικά, ο Κλοπ δήλωσε: «Έχει ένα θέμα στην πλάτη. Δεν πιστεύει και δεν πιστεύω ότι είναι σοβαρό, αλλά ήταν αρκετά σοβαρό για να συνεχίσει να αγωνίζεται. Είχε ένα μικρό πρόβλημα στην αρχή της εβδομάδας και του δώσαμε μια έξτρα ημέρα για να αναρρώσει. Αλλά πίστεψε ότι θα είναι εντάξει και προπονήθηκε κανονικά χθες».

Στη συνέχεια, ο Γερμανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Είναι μυϊκό το θέμα. Δεν είναι αρκετά σοβαρό και νομίζω ότι θα πάει κανονικά στην εθνική στην οποία έχουν τις δικές τους θεραπείες. Το παιχνίδι τους δεν είναι αύριο. Τότε είναι που θα ξέρουμε και περισσότερα, αλλά λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.