Παπανικολάου: «Δεν σημαίνει τίποτα ο τίτλος του MVP»

Ο Κώστας Παπανικολάου ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 25η αγωνιστική της Α1, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν σημαίνει κάτι η συγκεκριμένη διάκριση αν δεν συνοδευόταν με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καβάλας.

Ο Κώστας Παπανικολάου ανακηρύχτηκε πολυτιμότερος παίκτης για την 25η αγωνιστική της Α1, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν σημαίνει κάτι η συγκεκριμένη διάκριση αν δεν συνοδευόταν με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Καβάλας.

Ο νεαρός άσος των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην πρόκριση στο Final Four της Κωνσταντινούπολης ενώ παράλληλα τόνισε πως θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή κόντρα στον Ηλυσιακό.

«Το σημαντικότερο ήταν ότι δείξαμε συγκέντρωση σ’ ένα παιχνίδι που έμοιαζε εύκολο, αλλά για μας ήταν πολύ σημαντικό όπως κι αυτό που ακολουθεί με τον Ηλυσιακό. Μετά την πρόκριση σε ένα Final 4 που είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη επιτυχία για μας και ένα κενό διάστημα έξι ημερών, υπήρχε ο φόβος της χαλάρωσης, κυρίως της πνευματικής, αλλά νομίζω ότι δε δείξαμε τέτοια σημάδια», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Παπανικολάου και συμπλήρωσε:

«Ο τίτλος του MVP δε σημαίνει τίποτα για έναν παίκτη αν δε συνοδεύετε από μια ομαδική επιτυχία. Πλέον είμαστε ένα βήμα μακριά από το δεύτερο μας στόχο που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και θα πρέπει να δείξουμε και στα Ιλίσια το ίδιο πρόσωπο. Ο Ηλυσιακός δεν έχει τίποτα να χάσει και όλοι θυμόμαστε τι είχε γίνει στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Αυτό θα πρέπει να μας κάνει ακόμα πιο προσεχτικούς για να μην πετάξουμε στα σκουπίδια τους κόπους μας».

Ο Παπανικολάου στο παιχνίδι με την Καβάλα πέτυχε 22 πόντους, μάζεψε 11 ριμπάουντ, ενώ είχε και ένα κλέψιμο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.