Αναστασόπουλος: «Έχουμε ελπίδες παραμονής»

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην κατηγορία θέλει από την Κέρκυρα, ο Νίκος Αναστασόπουλος.

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της στην κατηγορία θέλει από την Κέρκυρα, ο Νίκος Αναστασόπουλος. Ο τερματοφύλακας των Φαιάκων αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης», καθώς επίσης και στις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία της ομάδας του, κατά τη διάρκεια της εφετινής σεζόν. Ο Αναστασόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τη χθεσινή νίκη επί του Ολυμπιακού
«Είχαμε μεγάλη τύχη στο χθεσινό παιχνίδι. Πήγαμε με στρατηγική στον αγώνα: παίξαμε καλή άμυνα, κουράστηκε ο Ολυμπιακός και το εκμεταλλευτήκαμε, πετυχαίνοντας ένα γκολ. Στόχος μας, όμως, παραμένει η παραμονή».

Για το αν πίστευαν πως μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από το Καραϊσκάκη
«Είχαμε πει με τον προπονητή ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός τα πρώτα τριπλά λεπτά των αγώνων του, αφού πιέζει πολύ και προσπαθεί να σκοράρει, κάτι που θα του έδινε τη δυνατότητα να κάνει τη φιέστα που όλοι περίμεναν. Όλοι οι παίκτες είχαμε ο καθένας από έναν ρόλο ξεχωριστά. Από την αρχή της αναμέτρησης πηγαίναμε όσο πιο αργά γίνεται, προκειμένου να μην έχει ρυθμό ο Ολυμπιακός και εμείς έπρεπε να τον σπάσουμε. Σε κάποια φάση του αγώνα κουράστηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Περίμενα ότι δεν θα ασκήσουν άλλη πίεση από εκείνη τη στιγμή. Εμείς παίζαμε αμυντικά καθ’ όλη τη διάρκεια και ήταν δύσκολο για εκείνους να μπορέσουν να σκοράρουν, κάτι που τελικά έγινε».

Για τις πιθανότητες παραμονής
«Υπάρχουν βάσιμες ελπίδες πως μπορούμε να μείνουμε στην κατηγορία. Μπορούμε να περάσουμε τον Εργοτέλη και ίσως την Ξάνθη. Θα παίξουμε πρώτα το ματς με τον Εργοτέλη, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε. Έχουμε το τελευταίο παιχνίδι στον Άρη, ο οποίος είναι πιθανό να τιμωρηθεί για αυτά που έγιναν χθες στη Θεσσαλονίκη και να μην έχει οπαδούς την τελευταία αγωνιστική. Χρειάζεται να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο και θα πούμε πως “θα πεθάνουμε στο γήπεδο” και θα δούμε στο τέλος τι έχουμε πετύχει».

Για τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία (τρεις διαφορετικοί προπονητές: Μπάντοβιτς, Γράθια και Καβακάς)
«Η Κέρκυρα είναι μία ομάδα που δείχνει ότι έχει μία δυναμική και μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Αν δούμε τους Έλληνες ποδοσφαιριστές που έχουμε στην ομάδα, έχουμε καλό υλικό και για εμένα θα ήταν άδικο να υποβιβαστούμε. Σίγουρα, και εμείς φταίμε και είχαμε αδικήσει τους εαυτούς μας στην αρχή της σεζόν. Δεν είχαμε τον σωστό άνθρωπο για να μας κάνει να πιστέψουμε στις ικανότητές μας. Δεν είναι καλό να αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι μία ομάδα προπονητή, αφού χρειάζεται να αλλάζει φιλοσοφία, σύστημα και τρόπος που αγωνίζεται. Με τον Τίμιος Καβακάς είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι έλληνας, ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και ειδικά της Κέρκυρας. Είναι καλός προπονητής και το αποδεικνύει τις τελευταίες εβδομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.