Δυνατά τεστ εν όψει Μουντιάλ

Τέσσερα φιλικά που ξεχωρίζουν είναι προγραμματισμένα για την Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Τέσσερα φιλικά που ξεχωρίζουν είναι προγραμματισμένα για την Τρίτη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των εθνικών ομάδων για το παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας. Συγκεκριμένα, η Γερμανία θα υποδεχτεί στο Βερολίνο τη Βραζιλία (21:45), στη ρεβάνς της νίκης της «νασιονάλμανσαφτ» με 7-1 στα ημιτελικά του παγκοσμίου κυπέλλου το 2014.

Στις 22:00 η Αγγλία θα αντιμετωπίσει στο «Γουέμπλεϊ» την Ιταλία, σε μια κλασσική ευρωπαϊκή κόντρα, με τα «λιοντάρια» να ψάχνουν μια ακόμα νίκη μετά το 1-0 επί της Ολλανδίας στο Άμστερνταμ και τη «σκουάτρα ατζούρα» να ψάχνει αντίδραση, μετά την ήττα της 2-0 από την Αργεντινή. Στις 22:30 η Ισπανία θα αντιμετωπίσει στο Wanda Metropolitano» την Αργεντινή, η οποία αναμένεται να μην έχει στη σύνθεσή της τον Λιονέλ Μέσι. Οι «φούριας ρόχας» είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τη Γερμανία στο προηγούμενο φιλικό τους, ενώ η «αλμπισελέστε» είχε επικρατήσει 2-0 της Ιταλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.