Έξω ο Καρέλης, μέσα ο Μέστο

Χωρίς τον Νίκο Καρέλη στην αποστολή του, αλλά με τον Τζιαντομένικο Μέστο να παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε αυτή, θα ταξιδέψει στη Λέσβο ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Καλλονή.

Χωρίς τον Νίκο Καρέλη στην αποστολή του, αλλά με τον Τζιαντομένικο Μέστο να παίρνει μέρος για πρώτη φορά σε αυτή, θα ταξιδέψει στη Λέσβο ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με την Καλλονή. Η προετοιμασία των «πράσινων» για την εκτός έδρας αναμέτρησης της Δευτέρας ολοκληρώθηκε την Κυριακή με μια τελευταία προπόνηση. Ο Αντρέα Στραματσιόνι αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Γκενκ, με την οποία υπάρχει καταρχήν συμφωνία. 

Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε «κορόιδο», ανοίγματα και παιχνίδι. Στην αποστολή των «πράσινων» συμπεριλήφθηκαν συνολικά είκοσι ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Βέμερ, Μέστο, Νάνο, Εσιέν, Λαγός, Αμπέντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Μπουμάλ, Καλτσάς, Κλωναρίδης, Μπεργκ και Πέτριτς.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σάντσεθ, Δώνης, Τριανταφυλλόπουλος, Νίνης και Λουντ. Η αποστολή των «πράσινων» αναχώρησε για τη Μυτιλήνη, όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει την Καλλονή. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.