Στα δικαστήρια πηγαίνει η Νότιος Αφρική το CAS για τη Σεμένια!

Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS) για την Κάστερ Σεμένια.
14/05/2019 • 03:04
Η Κάστερ Σεμένια
  • shares
Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS), σύμφωνα με την οποία απαιτείται η Κάστερ Σεμένια, όπως και άλλες αθλήτριες με υπερανδρογονισμό, να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή ώστε να μειώσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες.

«Θα κάνουμε προσφύγουμε το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, δεν γνωρίζουμε, και αυτό δεν έχει εξηγηθεί, πώς η IAAF θα εφαρμόσει τους νέους κανονισμούς της. Πιστεύουμε επίσης ότι οι επιστημονικές πληροφορίες (σχετικά με τις γυναίκες με υπερανδρογονισμό) έχουν τελικά αγνοηθεί πλήρως», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Στίβου της Νότιας Αφρικής, Βούγιο Μάγκα για την απόφαση του CAS να απορρίψει την έφεση της Σεμένια κατά της IAAF και τον νέο κανονισμό για τις αθλήτριες με υπερανδρογονισμό.
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο