Στα δικαστήρια πηγαίνει η Νότιος Αφρική το CAS για τη Σεμένια!

Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS) για την Κάστερ Σεμένια.
14/05/2019 • 03:04
Η Κάστερ Σεμένια
  • shares
Στο ελβετικό ομοσπονδιακό δικαστήριο θα ασκήσει έφεση η Ομοσπονδία Στίβου της Νοτίου Αφρικής κατά της απόφασης του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου (CAS), σύμφωνα με την οποία απαιτείται η Κάστερ Σεμένια, όπως και άλλες αθλήτριες με υπερανδρογονισμό, να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή ώστε να μειώσουν τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό τους, για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε διεθνείς αγώνες.

«Θα κάνουμε προσφύγουμε το συντομότερο δυνατόν. Επίσης, δεν γνωρίζουμε, και αυτό δεν έχει εξηγηθεί, πώς η IAAF θα εφαρμόσει τους νέους κανονισμούς της. Πιστεύουμε επίσης ότι οι επιστημονικές πληροφορίες (σχετικά με τις γυναίκες με υπερανδρογονισμό) έχουν τελικά αγνοηθεί πλήρως», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομοσπονδίας Στίβου της Νότιας Αφρικής, Βούγιο Μάγκα για την απόφαση του CAS να απορρίψει την έφεση της Σεμένια κατά της IAAF και τον νέο κανονισμό για τις αθλήτριες με υπερανδρογονισμό.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία